Ahoje všetci,mám 175 cm a mám 70 kíl.cez leto potrebujem schudnúť na takých 63-65 kíl .Snažím sa už doosť dlho schudnúť tak teraz to chcem už konečne zrealizovať naporiadok.Neviem prečo ale stále mám len depky z toho brucha . Akurát už 3 deň som začala s
@4 fuha no jebat si tolko bielkovin? sak ona nechce naberat, ale len chudnut
kazdopadne co som sa bavil s kamosom sparingom, co ked nenaberal ale cisto chudol, tak tam mixoval hlavne tuniaka, tofu, prsia na prirodno, ovsene vlocky s jogurtom, cottage cheese s celozrnnym rozkom, a hlavne veela zeleniny, na veceru si dal kludne rozmixovany banan v nizkotucnom mlieku, ale myslim ze kebyze si das hocico z predchadzajucich (oka az na tie prsia mozno tak 2-3 hodiny pred spanim tak nic sa nedeje
@nia010 ahoj, mak je kaloricky, ale ked si ho nedavas kazdy den tak je dobry, lebo ma vela vapnika.. takze urcite ho jedz.. na ranajky si skus spravit aj nejaku ovsenu kasu.. z toho mas vela energie ale moc sa z toho nepribera. nepi vela mlieka a nejedz tie smotanove jogurty. skus obmedzit aj sladke a večeru posledny chod najneskor o 19tej... ale teda podla toho o kolkej chodis spavat. skus mať 3 chody denne + desiata napriklad jablko alebo tak.. a skus si najst nejaky šport ešte, pri ktorom spališ viac kalorii ako pri korculovani.. napriklad basketbal alebo florbal alebo take niečo nehravate v škole? alebo volejbal.. ale aj korcule su fajn..
Tym kolacom na ranajky si to dost dojebala, mala si si miesto neho dat radsej dalsie jablko. Ked uz veci z muky, pecivo tak jedine tmave, z bieleho sa najviac pribera. Na veceru jedz menej a hlavne lahsie nieco, salaty a podobne a hlavne nie sladke. Ked chces sladke tak jedine doobeda.
hlavne sa nijako netrap tym kolacom, ked si ho sem tam das, vobec ti neuskodi a stale lepsie, ked si ho zjedla na ranajky, ako keby si mala rano iba jedno blbe jablko a vecer by ta chytila nejaka super zravost, ze by si zjedla dvakrat tolko kolacov. ranajky su takisto dolezite, cize si nezvykaj jest iba jablko, alebo iba nieco drobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Otázky, samé otázky...
Skúsil by som toto
kazdopadne co som sa bavil s kamosom sparingom, co ked nenaberal ale cisto chudol, tak tam mixoval hlavne tuniaka, tofu, prsia na prirodno, ovsene vlocky s jogurtom, cottage cheese s celozrnnym rozkom, a hlavne veela zeleniny, na veceru si dal kludne rozmixovany banan v nizkotucnom mlieku, ale myslim ze kebyze si das hocico z predchadzajucich (oka az na tie prsia mozno tak 2-3 hodiny pred spanim tak nic sa nedeje
Rano jedavaj lahke jedla , vecer tak isto , zabudni na varene vecere. Ked uz tak lahke.
Vyhni sa sirokym oblukom zivocisnym tukom , pouzivajte olivovy olej vzdy na vsetko miesto klasickeho , vsetko pecivo celozrnne , len nizkotucne mlieko.
Ziadne sladkosti , cokolada.
Rano si chod zabehat na pol hodinu , pomalym tempom , nepretrzite.
poobede / vecer bud korcule alebo plavanie ked sa da.
Ked to presne dodrzis do bodky a neschudnes tak zozerem @frflosa
ak toto presne dodržíš a neschudneš, tak tiež zožerem frfloša
Ďakujem všetkým