ahojte..tak mam takuto otazku: mozem byt tehotna ak som spala s priatelom bez ochrany a nespravil sa do mna a hned po hodine na to som dostala menzes ale len slaby.. to bolo asi pred mesiacom..a teraz mi meska asi 3 dni.. lebo som pocula ze pocas sexu chl
vy ste tu vsetci taky jebnuty ze si z toho robite srandu...ved pockajte aj na vas pride urcite..a potom ako by ste sa citili ked si z vas niekto bude robit srandu
@adreuska123456 prijebané komentáre ignoruj, všetci si tu len honia ego až kým sa im samým niečo také nestane a potom tu budú pod fake nickmi márne hľadať pomoc
A čo sa témy týka, zbytočne nepanikár, sú to len 3 dni, ale mala by si si pre istotu kúiť baby test...
sanca ze si tehotna je velmi mala. ked si dostala ten kratky menzes tak ta krv bola cista alebo taka tmava cervena , mozno to nebol menzes ale mas len nejaku ranku na sliznici co trochu krvacala.
A ako ti to tu máme my s istotou potvrdiť, že si alebo nie si tehotná?
Uvedomuješ si čo vlastne robíš? Strácaš čas. Miesto toho, aby si šla k na to určenej doktorke, žiadaš radu od ľudí, ktorí môžu len tipovať či to tak je alebo nie.
Aj keď by ti tu ľudia možno mile radi poradili, tak ich tvrdenie nebude isté.
@hajzelbaba ... presne presne jak vravis ked nevies ta nejeb moje slova ....kurvy male 14 rocne naucte sa daco o ovulacii a plodnych dnoch ...ale to by trebalo davat aj v skole pozor co ? ...a nelen jebat ,..... v podstate sa da povedat ze po sexe je vacsi zazrak otehotniet jak neotehotniet ...degesky
@andreuska123456 sanca ze tehotna je velmi mala ten kratky menzes mohol byt mozno nejaka reakcia na sex bez kondomu ...to ze ti meskaju kramy moze byt z viacerych dovodov napr. stresujes a rozmyslas o tom ze si tehotna a preto ti meskaju... ak chces byt 100% ista chod za gynekologickou.
@andreuska123456 Mne sa stalo čosi podobné a ja som z toho otehotnela, ale priateľ ma nepodporil a poslal ma na potrat. No našťastie som sa zobudila, ale nikdy na tú nočnú moru nezabudnem..
@strommen2428 ty sa nejak do toho velmi vyznas... takže podla priruciek ma byt cyklus ženy 28 dni, kde v polovici (14 dni) ma byt ovulacia ktora trva asi 4-6 dni (11-16 den cca)... ale to nevysvetluje, že iste velke percento žien (a bolo ich pomerne dost) otehotnelo pocas menstruacie kedy by plodne dni ani zdaleka nemali byt... a este by ma zaujimalo ako by som si napr ja mala vypocitat plodne dni ked menstruacia mi chodi ako sa jej zachce
@sandy114 , no neviem ale to som este nevidel zeby dakto otehotnel pocas menstruacie , ale mozne je vsetko ...a jjj cyklus musi byt pravidelny ...asi ..urcite , ovulacia je cca kolo toho 14 dna +/- , cize si to odpust a vtedy nejeb
@strommen2428 no a mne este moj gynekolog vravel, ked som sa ho pytala na to, ci si pri svojich tabletkach, ktore mi maju ustalit cyklus, možem vypocitat plodne dni a on mi povedal, aby som sa na to nespoliehala, lebo mal dost pripadov ked otehotneli pocas menstruacie a dokonca aj taky, že žena nevedela otehotniet x mesiacov,co sa s manzelom snazili až nakoniec to skusili pocas menstruacie a bum... plodne dni mala tam
@strommen2428 "ovulacia je cca kolo toho 14 dna +/- , cize si to odpust a vtedy nejeb" toto bolo adresovane mne? lebo som už mala aj cyklus kde som mala menstruaciu po 76 dnoch, najdi mi tam plodne dni
@sandy114 ...nechapem jak moze mat plodne dni pocas menstruacie sak to je kravina ...jedno vylucuje druhe ...plodne dni ...to je jak mas ovulaciu ...cize uvolnenie vajicka z vajecnika ... menstruacia to je ked sa neoplodnene vajicko dostava von z tela ....
@sandy114 ale nie neber to osobne ...vo vseobecnosti .... plodne dni mozes pocitat len fakt uz jak budes mat pravidelny cyklus ...inac sa na to nespoliehaj velmi ...ale aj tak ked mas nechraneny sex napr 2 dni po M ...alebo 2 dni pred silne pochybujem ze ostanes tehotna ....
@strommen2428 ja viem jak to funguje, ale stalo sa tak, že cele to mala nejak posunute, teda ked mala menstruaciu, dalsie vajicko sa jej uvolnovalo pocas tych dni, potom dlho dlho nic a ked to vajicko dozrelo a mala dalsiu menstruaciu zacalo sa uvolnovat dalsie... proste neries... a to ci ona mala cyklus 28 dnovy to neviem, nechcela som sa vypytovat do podrobnosti
@strommen2428 cisto teoreticky, keby menstruacia mala 5 dni (tj už 5 dni z cyklu), mam sex 2 dni po tom (tj už 7 dni) a spermie v tele ženy dokazu prezit aj 3 ci 4 dni, tak to je už 11 dni a blizime sa k tym 14 dnom dost blizko
@andreuska123456 jeb na nich, sú to kurvy zlomyselné. Kúp si test, uvidíš. Mohla si otehotnieť, to je pravda, nabudúce to neskúšaj. Test stojí okolo 4€, vždy lepšie vedieť na čom si, ako stresovať. Držím palce A nabudúce to nerob.
sandy, strommen ked sa tu bavite o plodnych/neplodnych dnoch - pocitat to na idealnom 28 dnovom cykle je blbe, lebo skoro ziadna zena ho nema. ja som raz zo srandy zacala merat teplotu - a prisla som na to, ze brucho ma bolieva cez ovu. a po nejakom case som prisla na to ako urcit, kedy to cca dostanem - a to mam obcas tak ako si sandy ty spomenula dlllllllhocizne brutalne nepravidelne cykly.
@cocca-colla ty sa tomu vôbec čuduješ??? Ja už ani nie, keď x dievčat tu príde a začnú sa vypytovať či sú tehotné, to mi sme tu všetci gynekológovia??? Či my sme ju vyprášili, či odkiaľ tu má niekto vedieť či ona je tehotná??? Pozri mne aj ostatným to môže byť fuk, či ona je tehotná. Ak si dokáže užívať a nedávať si pri tom pozor, tak nech znáša následky. Ďalej aby som len nekritizoval, tak máme tuším 21. storočie. Stačí zájsť do lekárne a kúpiť si tehotenský test a ak sa dievča hanbí(že má 18 rokov a už nevie či nie je mamička), tak nech sa potom hanbí aj jebať. Decko nie je problém spraviť, len ho potom vychovať, ak človek má ešte len 18 a menej rokov.
nechce sa mi čítať celá diskusia, sorry, tak sa možno budem opakovať ale..
..za prvé - "taká priesvitná vec, čo im počas sexu vyteká" sa volá že kvapôčky lásky. základná vedomosť.
..za druhé - pokiaľ neužívaš antikoncepciu a robili ste to teda bez ochrany, nebola si chránená absolútne nijak, čiže áno, šanca tam je, aj keď si po tom krvácala.
..za tretie - dievča moje zlaté... bež sa dať vyšetriť, alebo rovno kúpiť tehotenský test... bez ochrany a antikoncepcie to nieje sranda, no kde si mala hlavu -.-
a vieš čo? mám chuť povedať, že bodaj by si bola. Lebo si hlúpa. A inak ja len žasnem, že to riešiš cez net, snáď pri takej vážnej veci dáš určite skôr na rady násťročných ako lekárky. To je úplne neuveriteľné!!! migaj si po test alebo krvné testy!
ja si myslím že nie si a nemáš sa ani čoho obávať... ak ste si dali pozor tak nie je čas na paniku... napísala by som ti viacej ale je to dosť sukromné dávať to sem do komentáru. Ale ja by som povedala že z môjho hľadiska nie si tehotná. : )
chce niekto radu ohladom HAK - tak je hlupa, lebo si nici pečeň
nejaka sexuje bez ochrany raz, tak je zase blba (okrem toho vela dievcat sexuje bez ochrany s tym, že sa do nich partner neurobi, tolko viem z kecania s babami v satni na telesnej), že co preboha nepouzila antikoncepciu
nejakej sa stane nehoda, že jej prasne kondom, tak zase je blba, lebo preco sa spolieha na gumy...
tu vazne, kym nebudem mniskou, tak nebudem dostatocne in
zatial to nevyzera ze si tehotna, ale alek ti to bude meskat 5 dni, tak vtedy je to problem....to je pravda, test vzdy nemusi byt spolahlivy, preto iba ku gynekologovi na krvny test
a neviem co sa smejete, toto su vazne veci, ja som si tiez jedneho casu o tej priesvitnej tekutine zistoval vela .... tiez nieje vylucene ze tehotna nieje, lebo to ze dostala kramy neznamena ze nieje tehotna a poznam jedneho chlapika co jeho frajerka pouzivala antiku, on kondom vacsinou a ni to nedal nikdy do nej a teraz ma dieta....cize stat sa moze vselico
@minso myslim ze ten smiech je vacsinou kvoli foram ktore tu boli o tehotenstve po bozkoch, masturbovani, vystriekani sa na niekoho, oralnom sexe atd... predtym nez si tu par ludi zacalo zakladat fora jeden o druhom aby ho znemoznili, alebo si spravili sto nickov, zakladal s nimi fora o nic lepsie od tych spomynanych pred tym a podobne veci
Cloveka az chyti nostalgia ked zbada: Som Tehotna ? a musi sa proste smiat aspon mna hned chytil zachvat ked som to zbadal
nechápem jedno...načo sexuješ keď to nevieš??? jako prepáč, nechcem sa ťa nijako dotknúť, ale sexovať bez ochrany je len čistá demencia a poriadny pičizmus, teda pokiaľ nechceš byť tehotná...pochybujem, že máš 18, takéto sprosté otázky by normálna 18 ročná baba nekládla cudzím ľuďom, a predovšetkým by asi vedela kam má ísť, keď už má na to aj vek...a keď máš naozaj 18, tak jako rešpekt, patríš medzi elitu jebnutých a nezodpovedných ľudí...na svoj vek by si mohla mať aspoň trochu rozumu...a teraz veci...no keď si dostala krámy, tak asi nie si tehotná, logika nie? ach jaj, škoda reči, aj tak sa nepoučíte...dúfam teda, že nie si tehotná, ale nie kvôli tebe, ale kvôli tomu decku, chúďa, takú nezodpovednú mater by malo...tak good luck...
@angelangelika "no keď si dostala krámy, tak asi nie si tehotná, logika nie? " ty asi tiez nemas ved ako pises, inak by si vedela, ze zena ma kramy este prve tri mesiace tehotenstva, tak to vobec nemusi znamenat ze tehotna nieje......ak je sex bez ochrany demecia, tak potom je dementnych tak 90 percent ludi, lebo kazdy to urcite skusil
@angelangelika....ale nie vylucena .... tak ale sex bez ochrany s vlastnou frajerkou a nejakou nahodnou babou z diskoteky je zas dost velky rozdiel co sa tyka chorôb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
OLD BIRDZ IS BACK!!!!!!!
WELCOME BABY!!!!!
Inač, začni kupovať výbavičku..
A daj mu meno Kevin, budem poctený :p
ked to nevies, NEJEB, boha!!!!
(ROFL) (ROFL) (ROFL) (ROFL) (ROFL)
Preboha toto už je fakt moc!
Ty si tu už 761 dní ? či dajak tak, zabudol som to číslo aj keď som na neho teraz pozeral
ja tu už som 1550 dni :p
A čo sa témy týka, zbytočne nepanikár, sú to len 3 dni, ale mala by si si pre istotu kúiť baby test...
sanca ze si tehotna je velmi mala. ked si dostala ten kratky menzes tak ta krv bola cista alebo taka tmava cervena , mozno to nebol menzes ale mas len nejaku ranku na sliznici co trochu krvacala.
Uvedomuješ si čo vlastne robíš? Strácaš čas. Miesto toho, aby si šla k na to určenej doktorke, žiadaš radu od ľudí, ktorí môžu len tipovať či to tak je alebo nie.
Aj keď by ti tu ľudia možno mile radi poradili, tak ich tvrdenie nebude isté.
a bol to tvoj prvy sex resp. jeden z prvych?
@cocca-colla ty sa tomu vôbec čuduješ??? Ja už ani nie, keď x dievčat tu príde a začnú sa vypytovať či sú tehotné, to mi sme tu všetci gynekológovia??? Či my sme ju vyprášili, či odkiaľ tu má niekto vedieť či ona je tehotná??? Pozri mne aj ostatným to môže byť fuk, či ona je tehotná. Ak si dokáže užívať a nedávať si pri tom pozor, tak nech znáša následky. Ďalej aby som len nekritizoval, tak máme tuším 21. storočie. Stačí zájsť do lekárne a kúpiť si tehotenský test a ak sa dievča hanbí(že má 18 rokov a už nevie či nie je mamička), tak nech sa potom hanbí aj jebať. Decko nie je problém spraviť, len ho potom vychovať, ak človek má ešte len 18 a menej rokov.
@belzeboss na záver aj to som chcel povedať.
..za prvé - "taká priesvitná vec, čo im počas sexu vyteká" sa volá že kvapôčky lásky. základná vedomosť.
..za druhé - pokiaľ neužívaš antikoncepciu a robili ste to teda bez ochrany, nebola si chránená absolútne nijak, čiže áno, šanca tam je, aj keď si po tom krvácala.
..za tretie - dievča moje zlaté... bež sa dať vyšetriť, alebo rovno kúpiť tehotenský test... bez ochrany a antikoncepcie to nieje sranda, no kde si mala hlavu -.-
- ale inak pripomína mi to staré časy na birdzi keď sa nejaká takáto téma vyskytla aj párk krát do týždňa
nejaka sexuje bez ochrany raz, tak je zase blba (okrem toho vela dievcat sexuje bez ochrany s tym, že sa do nich partner neurobi, tolko viem z kecania s babami v satni na telesnej), že co preboha nepouzila antikoncepciu
nejakej sa stane nehoda, že jej prasne kondom, tak zase je blba, lebo preco sa spolieha na gumy...
tu vazne, kym nebudem mniskou, tak nebudem dostatocne in
Cloveka az chyti nostalgia ked zbada: Som Tehotna ? a musi sa proste smiat aspon mna hned chytil zachvat ked som to zbadal
"vzdy". Ale ked uz sa "zadari" tak bud pekne nacupkat ku gynekologovi alebo to riesit takto - a nie pisat na sisi Birdz
ja tu píšem len svoj názor, podľa mňa je to demencia, nielen kvôli tehotenstvu ale aj kvôli chorobám šelijakým..
atoto faakt enpochopim .....NACO VOBEC ODPOWEDATE NA TAKU DISKUSIU KED VAM LEZU HORE KRKOM ?!nepochopim ...
aaa este nieco ,nie kazda baba si moze dovolit antiku kupit a nie kazda ju moze brat!!!