Ak ti treba schudnúť rýchlo tak skús sacharidové vlny.. tie ťa ale unavia keďže obmedzíš skoro úplne sacharidy čiže budeš mať málo energie.. ale schudneš.. tie sacharidové vlny hlavne ľudia čo majú veľa tuku a chcú rysovať praktikujú.. bo sa spaľuje tuk ale keďže ješ bielkoviny tak neubudnú svaly...
Základ je pohyb a strava - raňajky,obed,olovrant,večera (ak nebudeš medzi tým nič do seba pchať veľmi to pomôže tráveniu atď.)
Mne to takto vždy v pohode ide..
ach.. behávaj/iné kardio a jedz aspon 6x v malom množstve obmedz ochutené vody (coca-cola,sprite,etc.etc) sladké....
toto tu je pravidelnejšie než Nikto ma nechce / Pomoc, Láska ..
a co, ze robis atletiku? to je co za chujovina, ze chlapec vo vyvoji kvoli atletike musi schudnut pod hranicu podvyzivy? to ak ti trener nakazal mu ukaz prostrednicek.
jedz zdravo, nežer sladké,nepí vody sladene, každé druhé ráno choď nalačno behať, daj si potom alebo pred tím citronovu vodu, cez deň dajaký pohyb aj večer a schudneš..
Zdravo neznamená jesť nejaké zelene listy zo zahrady, ješ normálne len nepcháš do seba hocijake mastne jedla atd.. A pred behom si môžeš dat dajaku vodu, po pripade zeleninu
O zelenine som uz pocul ale maximalne tak v polievke ju do mna dostanes a bez mastnych jedal sa neda zit. Neviem si predstavit ze som niekde kde sa vari kotlikovy gulas a ja zujem baby karotku zatial co vsetci naokolo maju mastne usta od gulasu Ja ale nemam problem. Ak sa dostanem cez 70 kg tak uz sa necitim dobre ale viem si to tak naregulovat ze do tyzdna som naspat na svojich 68_70 a ani ten gulas si od huby neodtrhnem Lenze ja mam aj taku pracu ze stojim cca 10 hodin a nabeham sa. Pokial sa clovek neciti zle tak naco tlacit na pilu.
no veď samozrejme že si môžeš dačo dovoliť, to ti neublíži raz za čas.. Tomu asi neodoprie nikto.. Su taký ľudia ktorý nenávidia zeleninu a ty si jeden z nich Ak sa cítiš dobre tak ako si pokračuj ďalej tak ako si nič nemeň, ale keď sa cítiš zle ako niektorý tu iný začni niečo robi´t a zmeň to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Mne to takto vždy v pohode ide..
toto tu je pravidelnejšie než Nikto ma nechce / Pomoc, Láska ..