Beriem Roaccutane plet sa mi zlepsuje ale trocha lupe a vyrazky radsej ani nevytlacam, pretoze sa bojim ze mi ostanu jazvy, ale kozna doktorka ma objednala do kozmeticky...Chcem sa opytat ci mam absolvovat cistenie pleti u kozmeticky pocas lie
jj mne bolo tiež celkom zle, keď som si čítala príbalový leták - ale na druhej strane je fakt, že kopec iných bežných liekov má rovnako veľa zlých vedľajších účinkov. vtedy som to odmietla brať, ale teraz... no ja neviem, nemám nejaké veľké problémy, ale keďže stále konštante pretrvávajú, tak to asi znovu zvážim...
čo sa mňa týka tiež sa mi šúpala kože lebo ju to strašne vysušilo hlavne keď som začala brať a keď mi zvýšila dávky ale teraz to beriem 4 mesiac a v pohodičke už všetko... ale nevidím dôvod prečo by si nemohol ísť ku kozmetičke.
No riesim to aby mi nahodou neostali jazvy po vytlacani kozmetickou pretoze je teraz plet ovela citlivejsia...chcem vediet ci roaccutane vycisti plet aj bez tlacenia ? poradte kto bral
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
je, rovnako, ako každý iný liek.
keď ťa k tej kozmetičke poslala kožná, čo riešiš?
veď práve o to ide, že kozmetička ti vyčistí pleť šetrnejšie, ako ty sám.
takže no stress.
Nechapem preco toto este predpisuju, mali to uz davno zrusit tento liek.
jj mne bolo tiež celkom zle, keď som si čítala príbalový leták - ale na druhej strane je fakt, že kopec iných bežných liekov má rovnako veľa zlých vedľajších účinkov. vtedy som to odmietla brať, ale teraz... no ja neviem, nemám nejaké veľké problémy, ale keďže stále konštante pretrvávajú, tak to asi znovu zvážim...
čo sa mňa týka tiež sa mi šúpala kože lebo ju to strašne vysušilo hlavne keď som začala brať a keď mi zvýšila dávky ale teraz to beriem 4 mesiac a v pohodičke už všetko... ale nevidím dôvod prečo by si nemohol ísť ku kozmetičke.
gratulujem, patríš k tým šťastnejším. ja mám 24 rokov, myslíš, že keby sa mi pleť chcela upraviť sama, tak takéto niečo budem riešiť ešte teraz?
Aj tak keby som si mal vybrat, radsej dodrbanu tvar ako pečeň.
keď myslíš, ok
No riesim to aby mi nahodou neostali jazvy po vytlacani kozmetickou pretoze je teraz plet ovela citlivejsia...chcem vediet ci roaccutane vycisti plet aj bez tlacenia ? poradte kto bral