Dobrý Deň
Chcel by som aby ste mi pomohli vyriešiť problém, kedže každý tvrdí niečo iné.
Moje miery :
Výška : 170cm - 175 cm
Váha : 61-62kg približne
Vek : 15
-----------------------------
Chcel by som sa spýtať či by som mohol prestať rásť koli cv
Diky, Len neviem či mám vhodnú genetiku vieš Moj Tato má síce 185cm približne, ale mama tak 162cm .. Mamu som už prerástol, len neviem či za 3 roky z tých 171-173 cm možem vyrásť ešte aspom niakych 8-12cm.. :/
Takymto cvicenim ako ty pises sa ti rast nezastavi. Ale ani necakaj nejake obrovske prirastky atd ale urcite lepsie ako nic. Ak nechces chodit do posilky tak by si si mohol nejako zohnat hrazdu a zdvihat sa nanej aby si cvicl aj chrbat + s tou 10kg cinkou nejake drepy vypady atd. Lebo cvicit len ruky je podla mna bullshit aj ked zasa kliky nemusia byt len na ruky zalezi od prevedenia.
@feklus
Pozri takto, Keď som mal menej rokov tak 8-12 bol som taký pribratejší, potom som schudol lebo som vyrástol sa to stratilo namne, ale ostal mi proste niaky tuk na bruchu a chcel by som sa ho zbaviť proste chcem sa zbaviť toho tuku na bruchu , a trošku (naozaj stačí trochu vyrisovať, nečakám žiadne velké tehly, a ruky chcem tam mať proste niake svaly keď napnem, to je všetko čo očakávam
tak potom to co si pisal by malo stacit, ak ti mozem poradit, ak cvicis ruky tak by si mal aj biceps aj triceps bude to vyzerat lepsie aj ramena by si si mohol dat ale to ta zase namotavam Ak tit eda nejde vobec o nejake solidne svaly tak hento staci, a ohladom brucha risuje sa kardiom teda behanie/plavanie atd ale ked hravas futbal tak to by si nemal byt nejaky tucny. Este k tomu bruchu ja ked som cvicieval doma tak som si daval toto
potom ked som to uz zvladal s prehladom dsiom siiel level 2, je to celkom fajn precvicis cele brucho a u mna aspon aj nejake tie kocky vyrasili.
Ono rast sa zastavuje myslím ak namáhaš kĺby.. a chrbticu.. napr ak robíš ten mrtvy ťah tak to ti môže uškodiť myslím a ešte také drepy s ťažkou činkou na chrbte by ti mohli spomaliť rast ale pokiaľ cvičíš drepy vlastnou váhou tak pohodka a ak cvičíš s činkami biceps, triceps, predlaktie a ramená tak nemyslím že ti to zastaví rast
@onetouch
A možem cvičiť s 10kg činkou s oboma rukami len biceps, mám pocit že cvičím len niake 2týždne že už mám proste silnejšie ruky Nemám napláne zvyšovať váhu činky, cvičím len z jednoručkou 10kg ale cvičím snou ako obouručkou.
TO by nemalo škodiť nie ? Normálne len stojím a zdvíham ju. Akože : že vystrem ruky k telu s činkou a pritiahnem k telu. no šak viete ako myslím klasicky.. To by mi mohlo uškodiť ?
podla mna si vo veku kedy musis vela papat a je este relativne jedno ci si das kolac alebo nie a cvicis priliz casto... cvic radsej kazdy druhy den poriadne Na rast by to cvicenie nemalo mat vpliv pokial nebudes zrat somariny ako creatin atd, a nebudes fajcit.
jesus hlavne by si nemal cvicit srackove treningy ale ked uz tak nieco normalne, celotelove.
A k rade odbornika, ste normalni? sak to co tam ma je minimalna fyzicka aktivita asi jak, ci prestane rast ak ponesie tasky z obchdu....
Znova to je tolko bro/kokotiny/vymyslyscience, ze az
Ak budes normalne jest a spravne cvicit rast to nejak neovplyvni. Poznam ludi, co cvicili tazke drepy mrtvoly a vyrastli este a ludi co ne....
@helpis Hmmm máš 15 a cvičíš každý deň . Mega píčovina čo robíš SVALY NERASTÚ V POSILKE . Dojebeš sa zbytočne na 15 rokov . Ja som tiež myslel , že každý deň pocvičím hodku a budem rambo ale po 2 mesiacoch , ma jeblo v chrbtici a som v piči , síce nie natrvalo ale ajtak , nerob tú chybu čo robí vela ludí . A rast ti to môže zastavit , ale skús na nejaké iné fórum napísat
ja som zacal posilnovat s cinkami od 12 rokov a teraz mam 193cm, takze pochybujem, ze ta to moze dako ovplyvnit - aj ked som od malicka vykonaval vysoko anaerobny sport, bol som najmensi zo vsetkych mojich kumpanov aj o dva roky mladsi ma prerastli,.. so sportom sekol v 15, tak som ich vsetkych prerastol a pritom na posilnovanie som nezanevrel - to robim doteraz.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Necvičím dlhodobo.. Cvičím niaky týžden aj pár dní.
Ďakujem
nemám akého, neverím že tu nikto nieje kto má bohaté skúsenosti s posilnovaním atď..
No tak oto sa nebojím, taký spalovaČčČ niesom
Myslím že čo sa týka lytka, mám ich dosť vypracované z futbalu
Pozri takto, Keď som mal menej rokov tak 8-12 bol som taký pribratejší, potom som schudol lebo som vyrástol sa to stratilo namne, ale ostal mi proste niaky tuk na bruchu a chcel by som sa ho zbaviť proste chcem sa zbaviť toho tuku na bruchu , a trošku (naozaj stačí trochu vyrisovať, nečakám žiadne velké tehly, a ruky chcem tam mať proste niake svaly keď napnem, to je všetko čo očakávam
A možem cvičiť s 10kg činkou s oboma rukami len biceps, mám pocit že cvičím len niake 2týždne že už mám proste silnejšie ruky Nemám napláne zvyšovať váhu činky, cvičím len z jednoručkou 10kg ale cvičím snou ako obouručkou.
TO by nemalo škodiť nie ? Normálne len stojím a zdvíham ju. Akože : že vystrem ruky k telu s činkou a pritiahnem k telu. no šak viete ako myslím klasicky.. To by mi mohlo uškodiť ?
A k rade odbornika, ste normalni? sak to co tam ma je minimalna fyzicka aktivita asi jak, ci prestane rast ak ponesie tasky z obchdu....
Znova to je tolko bro/kokotiny/vymyslyscience, ze az
Ak budes normalne jest a spravne cvicit rast to nejak neovplyvni. Poznam ludi, co cvicili tazke drepy mrtvoly a vyrastli este a ludi co ne....