Ahojte volam sa Alexandra a potrebujem z niecim pomoct ze dnes som sa buchla na ruke no vlastne na prostredniku a opuchlo mi to a trochu ma to aj boli prosim vas neporadili by ste mi?? :3 Dakujem..
Ahoj, ja mne tak volejkbalka narazila do prostredníku, deň som s tým nič nerobil už to potom aj celkom prestalo bolieť ale predsa som išiel doktorovi a mal som tam zlomené tie malé kostičky, tak som nostil mesiac dlahu
Je to narazene urcite na Tyzden sa rozluc ze budes nieco robit a ani ti to neradim na toto zranenie je dobry akurat tak pokoj mozes pravdaze pouzivat fastungel alebo podobne hojive maste
skapes do rana ked nepojdes na pohotovost !!!! ale ne chapem mas 13 no co ja viem sak uvidis ako sa to bude vyvyjat ked to bude zle tak chod k doktorovi no ale nemyslim si ze to bude nieco vazne z vlastnej skusenosti
@ciernaruzicka vŕtali mi ich!! a to som tam pre istotu už išla pod vplyvom omamných látok a ešte som si aj injekciu vypýtala, mám pocit že sa to tým celé zhoršilo anestéziu chcem nabudúce. brúsenie je čo presne? znie to tak že to nejde hlboko do zuba
@amikadze nejde hlboko do zuba ale bolí to trikrát viac ako trhanie, vŕtanie alebo hocičo vtedy som asi aj prvýkrát u zubárky slzu vypustila z oka od bolesti
@amikadze@ciernaruzicka moj otec stravil minuly tyzden vyse 14 hodin v zubarskom kresle a keby ste vedeli, co tam vsetko absolvoval, dakovali by ste bohu za vase vrtania a brusenia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
alebo RONTGEN
Si ta najdu
@antifunebracka
keby si vedela, čo som ja dnes prežila u zubára, vedela by si čo sú skutočné problémy
(lebo to bola moja najhoršia zubárska skúsenosť )