@metju no ja kedže chodím povačšine okolo štvrtej domov.. tak som dead už na posledných hodinách.. ale prídem domov a vždy je to o tom rozhodnúť sa: káva alebo "šlofík"? ale pár krát sa mi stalo, že so mspala až do rána tak dávam bacha..
potom zabludim k pc, dam si coffee a kašlem na spánok...
@alpanu no v strede prednasky to je dost neprkticke zrejme poznám z dnešnej matiky si pamatám len odpočítavanie do konca hodny...
V škole už na tej 6.-7. hodine som ako mŕtva, to už ide všetko cezo mňa, potom to zaklincujem trištvrtehodinou, počas ktorej spím v buse a je zázrak, že sa nejako doplazím tých pár metrov domov zo zastávky a nezaspím. A teraz, keď budem chodievať domov neskôr a bude bývať aj skôr tma, tak to bude ešte horšie. A nepomáham si ničím, lebo na mňa káva nezaberá a keď si pospím, tak je to ešte horšie
ak mám poslednú hodinu zabijácku (noska v stredu, seminar z angliny pondelok a piatok), som potom úplne zničený inak sa snažím vydržať až domov... no doma som cca o piatej
a @ssnehulienka i vy máte 8,9 estetiku? úprimnú sústrasť
mna to chyti az okolo piatej, siestej.. cize teraz mam ledva otvorene oci a mozno zaspim..a potom zas budem do tretej hore, pozerat Priatelov a nadavat sama sebe, aky mam posunuty moj rezim uz by som ho mohla zmenit, kym pojdem do skoly
@vive prac sa mi z očí, nepodkušuj, streda je tak, prepáčen za výraz, KOKOTSKÝ deň že koniec... nultá akademická debata čiže vstávam o pol piatej, o pol šiestej už mi ide vlak... 9 hodín.. a tie posledné dve.. a v tuto stredu aj dva testy.. a domov o pol šiestej .radosť žiť !!! aaach, dnes ma škola dostala, som znechutená !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@metju no ja kedže chodím povačšine okolo štvrtej domov.. tak som dead už na posledných hodinách.. ale prídem domov a vždy je to o tom rozhodnúť sa: káva alebo "šlofík"? ale pár krát sa mi stalo, že so mspala až do rána tak dávam bacha..
potom zabludim k pc, dam si coffee a kašlem na spánok...
@alpanu no v strede prednasky to je dost neprkticke zrejme poznám z dnešnej matiky si pamatám len odpočítavanie do konca hodny...
a @ssnehulienka i vy máte 8,9 estetiku? úprimnú sústrasť
@exinr ani cigaretu hej? fuha
no jasné, alkohol, to už je iná kategoria..
Takze ano, okolo tej tretej som v pici.