Ahojte, som po nekomplikovanej zlomenine patovej kosti a natiahnutia clenku, dneska mi dali dole dlahu po 5 tyzdnoch. Doktor mi povedal ze mam nohu rozcvicovat a zacat na nu chodit. Lenze ja nemozem absolutne stupit na patu lebo to strasne boli tak chodim
to isté som mal ... chodil som ešte asi mesiac na rehabilitácie a do takej vane kde mi nato šiel asi 30 minut v kuse prúd... aj mňa to tak bolelo... to bude v pohode... akurát keď som ptm aj po roku alebo dvoch behával stále som cítil trochu bolesť ale teraz je to už v pohode a nič necítim... chce to len čas
@luckaba2 Nedal ti barle? Malo by sa to pomaly rozcvičovať, nie odrazu, a práve na to sú dobre barle, keďže nohu môžeš zaťažovať postupne, nie celou svojou váhou
@luckaba2 veľmi si to nepamätám pretože to bolo už dávno ale pár na fitlopte proste ohýbanie nohy do takých polôh aby sa napínali svaly na členkoch a chodidlách celkovo... na takom mostíku zopár... s rebrinami ale to si veľmi už nepamätám a ešte masáž tej päty... potom som išiel do tej vane na ten prúd vody na pätu... chodil som tam asi mesiac... všetko je to len o obnovení hybnosti členku a rozcvičení svalov
@herooo31 a asi si nespomenies ze za kolo dni ta to asi prestalo tak boliet?? a kedy si zacala aspon nejak krivkat .... lebo ja uz tyzden cvicim a stale potrebujem aspon jednu barlu a stale to bolí... a to mam ist o tyzden na dovolenku....
@luckaba2 mňa to prestalo bolieť asi po 2-3 týždňoch... ale len pri normálnej chôdzi... keď som napríklad hral futbal s kamarátmi a behal som tak ma vždy trochu pobolievala tá noha ale teraz po niekoľkých rokoch už všetko v pohode
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja som sa dokonca učil "chodiť" po zlomenine...
Nesmieš to hneď zaťažovať.