od čokolád cez kakao až po všetko čo obsahuje mlieko veď tých výrobkov je veľa..ale poznám aj ľudí ktorý ktorý mlieko nemůžu vůbec ani trošku a to si neviem ani predstaviť..ale dá sa aj bez toho
síce mám alergiu na bielkovinu kravského mlieka, ale konzumujem kopu iných (kozie, kokosové, sójové, ryžové, pohánkové...) a aj jogurty, sladkosti a syry z nich.. ale vraj tá alergia je len dočasná, tak dúfam
ja mam problem byt s mliekom v jednej miestnosti a ked si musim dake zohriat do pecenia tak ma pri tom instantne napina a do 15 sekund dycham nad smetnym kosom
ale ja jem dokopy asi 10 veci a syry a jogurty su 2 z nich
Ja som nejaký čas nemohla vôbec mliečne, ale už môžem takmer všetko, aspoň teda v malých množstvách. Ale mlieko, smotanovú omáčku, maslo, puding a podobne, tak to ani neviem, či ešte niekedy budem môcť ale verím, že hej...
milujem mlieko !!! hlavne s grankom a samozrejme aj syry , maslo atď. bez mlieka si ani nwm zivot predstavit snazim sa kazdy den pit mlieko ale nekedy neni prillezitost alebo chut no ale ked uz mlieko pijem tak kludne aj celu krabicu cize 1L
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Ale jedávam napríklad jogurty a podobné veci a strašne veľa syrov jem, denne.
@ohavnost viem ze si odbornik, budem informovat neskor co to bolo
ale ja jem dokopy asi 10 veci a syry a jogurty su 2 z nich