Ahojte brutálne sa mi páči piercing v obočí a strašne by som ho chcela. Len je tu taký problém, že ja som veľký sraľo mám strach z bolesti, injekcí a pri odberoch krvy mi je na odpadnutie. Preto by som sa vás chcela opýtať, že či to bolí? Ak áno ta
jasné, že ti to umŕtvia, nič nebudeš cítiť... ale načo... mala som, vybrala som... nehojilo sa mi to vôbec. a jazvy mám trošku, ale nevidno to nejako, iba z blízka.
neviem v oboci nemam ale ked mi kamoska prepichovala peru tak som citila len tlak a sup bolo to prepichnute a nemyslim si ze hentam by to mal byt daky velky rozdiel .... a po kazdom piercingu ti ostane taka malicka jazvicka ale da sa zakryt make upom alebo to ani skovavat nemusis lebo to skoro vobec neni vidno
Mam odvcera, nic mi neumrtvil a absolutne to nebolelo. Akurat stipala dezinfekcia. A tiez som sa strasne bala bolesti a tak vseobecne ze budem vyvadzat a uplne v klude som to prezila. A tiez sa mi zahmlieva pred ocami pri odbere krvi.
@mojdedo ja som mala jazvu v oboci uz predtym a dala som si piercing presne cez nu takze vlastne teraz je ciastocne zakryta viem ze si sa nepytal mna ale chcela som ti to povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ano daj si, budeš hviezda