Netuším, nie dlho, pár dní ťa to pobolí, potom to bude citlivé, a potom už v pohode. Ja piercing nemám, ráno tu isto napíše dakto znalejší. Ale teraz už dobrú noc
Určite si ho daj teraz a nie v lete ,kým sa ti zahodí to aj potrvá aby si aj dovody mohla a opalovať sa
A telo na to reaguje ako na piercing trocha ti môže opuchnuť brucho alelen tam pri v piču,začervenať alebo srbieť ,ale nič extra a cena sa pohybujem okolo 15 s vlastným piercom a bez 30 éčok ..nz
mne sa piercing hojil asi 3 tyzdne, prvy tyzden ta koza okolo pupku bola cervena, opuchnuta a uplne tvrda, ale staci to natierat dezinfekcnym prostriedkom a pockat kym sa to uhoji a myslim ze ti ho spravia aj ked mas 15, teda aspon mne spravili, ale to tam so mnou bola vtedy mama - darcek k narodkam a daj si ho spravit cim skor, aby sa do leta stihlo vsetko dat do poriadku, niekde som citala ze to moze trvat aj 6 mesiacov kym sa uplne uhoji aj vnutrajsok
tak v salone to stojí 18€ aj s ošetrením, ak sa o to staráš, že to dezinfikuješ a tak, hojí sa to cca 2,5 týždňa a telo na to reaguje dobre, je dobré dať si to teraz pretože mala by si obmedziť kontakt s chlorovou vodou ktorá je v bazene takže rozhodne teraz
ludia a co piercing nad pery..mate niekto skusenosti s falosnym piercingom nad pery..chcela by som to najskor skusit s tym falosnym...ako by mi to vyhovovalo...dajte vediett kto ma skusenosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
A radšej teraz, aby si sa v lete mohla už otŕčať.
A telo na to reaguje ako na piercing trocha ti môže opuchnuť brucho alelen tam pri v piču,začervenať alebo srbieť ,ale nič extra a cena sa pohybujem okolo 15 s vlastným piercom a bez 30 éčok ..nz
a v zime urcite lepsie, piercom teplo neprospieva
hojenie - cca mesiac by sa to malo úplne hojiť a to je tá najdlhšia doba (vraj)
obdobie - no radšej teraz, nech sa môžeš v lete už otŕčať celkovo v lete je to trochu problematickejšie, teplo pot a takto...
mno a mali by ti ho spraviť aj keď máš 15