Dobrý večer, chcem sa len opýtať tých, ktorí podstúpili zákrok metódou Z-lasik v Oftume v Bratiskave, že aké máte skúsenosti s touto metódou ako aj personálom na tejto klinike. O pár dni ma tam čaká odstránenie dioptrií. Ďakujem
ja som bol na neovizii no a co ja viem akoze ako u doktorov cakanie dlhe strasne prachy ale tak inde to bolo este drahsie a neviem ako sa volala ta metoda uz ale mam take zmiesane pocity som pol roka aj viac uz po operacii a mam casto take rozdvojene videnie ked nemam idealne svetelne podmienky napriklad ako aj teraz ale teraz akurat to nemam no netusim ako to je tam kde ides ty a zas urcite nemas ani take dioptri ako ja aa podobne jaaj ale ja nemam laser ale sosovky voperovane do oci takze to je uplne ine sorry az teraz ma to napadlo takze myslim ze to budes mat bez problemov
nebol som v BA, ale co som pozeral tak v BA mali strasne ceny cca 800 € za 1 oko
v ruzomberku som cez z,lavovy portal mal za 700 € obe oci
mily personal prijemna cakare, dobry doktory
bohuzial po uvodnom osetreni mi zistili zvyseny ocny tlak tak som ju nepodstupil mozno inokedy
ale typek co od tial odchadzal ked som tam cakal tak isiel ako by ani nebol po operacii
jedna bratislavska klinika ma zase akciu na operaciu femtolaserom - to je to co asi ty spominas @nahaku - nemalo by to vraj vobec boliet, lebo ti nerezu z rohovky ale to aplikuju nejak do nej, ci ako. Neviem, proste to nema bolet a celkom casto maju akcie na to, sak uznajte sami » www.cornea.sk/... to je web tej kliniky a maju to na zlavedna tu » www.zlavadna.sk/zlava_88029_cor...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
v ruzomberku som cez z,lavovy portal mal za 700 € obe oci
mily personal prijemna cakare, dobry doktory
bohuzial po uvodnom osetreni mi zistili zvyseny ocny tlak tak som ju nepodstupil mozno inokedy
ale typek co od tial odchadzal ked som tam cakal tak isiel ako by ani nebol po operacii