uvazujem nad tym ako sa citia ludia ktorí preziju klinicku smrt...nechceli by ste to zazit aj vy ak by ste vedeli ze sa potom mozte vratit naspat do toho sveta?
co by to bolo za klinicku smrt keby sme vedeli ze neumrieme? to by uz nebola taka zabava
kromne toho nie, netuzim po tom zazit to laka ma kopu inych veci ale toto ani moc nie, som rada ked som ziva a viem o tom...uspokojim sa s tym ze viem ake to je odpadnut a to mi zatim bohate staci
noo radsej nie..si to neviem ani len predstavit a zazit to to by velmi prijemne nebolo teda..fakt radsej zit a ked mam raz umriet tak uz navzdy bez klinickej smrti
chcela by som prezit, ale casto sa stava, ze sa ludia odtial nechcu vratit a ze naozaj je to tak, ze vidis svoj cely zivot v priebehu par sekund, predtym je dlhy tunel na konci so svetlom
tak klinicku smrt nechce asi nikto..... ale zaujimalo by ma ci to je ozaj tak ako niektori hovoria ze na konci tunela je svetlo a pocut hlasy atd.... naozaj je to na zamyslenie
Chcela by som to zažiť...určite by mi to zmenilo život..pravdepodobne k lepšiemu..a všetko by som si viac vážila a využívala každú chvíľu čo som tu takže by som to brala ako lekciu...
Ja osobne by som chcel ci prezit tak to je otazne ale urcite zazit klinicku smrt. Ludia co sa bali smrti a prezili smrt, resp boli k nej velmi blizko sa po prebrati uz viac nebali a mnoho ludi sa usmievalo. Vraj narodenie je neprijemnejsie ako smrt. Ja sa tesim na smrt...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
kromne toho nie, netuzim po tom zazit to laka ma kopu inych veci ale toto ani moc nie, som rada ked som ziva a viem o tom...uspokojim sa s tym ze viem ake to je odpadnut a to mi zatim bohate staci