Nesledujem ich, moc nato neverím, i ked definícía znamenia škorpion na mňa dosť sedí. A čítal som aj takú, ktorá nebola moc všeobecná,že to sedí na pol planéty,ale aj trochu konkrétnejšiu, kde boli povahové vlastnosti,osobnostné črty,tak zhruba na osemdesiat percent to bolo presné.
Ja tiež tomu mmoc neverim, ale minule ked som si pozerala partnersky horoskop podľa planét, tak to bolo dosť presné...
Ale ked sa ma na to nieco spyta, tak si spomenem na našu katechetku, ktora sa pytala kamarata, co robi v jednych nemenovanych novinách redaktora, ze podla coho pisu horoskopy... odpoveď bola, že ich píše ten kto príde posledný do roboty
Nieco sedi nieco nesedi a ide aj o to kde si ten horoskop precitas lebo na jedno znamenie je plno popisov co by teda vobec tak nemalo byt podla mna niektore na mna sedia tak na 70% a niektore skoro vobec takze tak
Posledná skusenost s horoskomi. Dostala som časopis plny horoskopov a čítala som nahlas svoj pracovný horoskop...
prvá reakcia môjho súdruha bola-"určite čítaš svoj horoskop?"
Tak som začala čítať iný, čínsky kde písali dobre a zle vlastnosti môjho znamenia. A reakcia súdruha nato-"Láska, mám pocit že si z teba dnes horoskopy robia riadnu p*ču(rozumej srandu)... Nemám rada horoskopy!
Btw dúfam že sa to dá prečítať čo pisem, pretože používam hlasové diktovanie, pretože sa mi zas trasu ruky.
sem-tam ten lev sedí, ale len ako charakteristika, ale so svojou povahou by som mohla byť kľudne aj strelec alebo škorpión ale tie denné, to je strata času
Ezoterika:
Neviem presne, co si pod tym pojmom mam mysliet. V podstate je to nieco, comu ludia dostatocne nerozumeju.
Horoskop:
Neviem presne, co si pod tym pojmom mam mysliet. V podstate je to nieco, comu ludia dostatocne nerozumeju.
Velmi sa mi paci pribeh o liecitelovi, JK. Ten vraj zil kdesi v Bangladesi, kde fajcil kokoty za 30 Shilingov a jej matka, co ho pocala analnym sexom (cez brucho).
Ahojte, veľmi pekne Vás prosím o vyplnenie krátkeho dotazníka, ktorý sa týka mojej bakalárskej práci. Téma sa týka študentov končiacich ročníkov na strednej škole. Za ochotu vopred ďakujem survio.com/survey/d/S1N3C7N6P8W3I6H6O
@riddler servus bratu. nie nesedia horoskopy, aani na mňa, pretože ja som strelec, ale horoskopy zásadne nečítam, pretože neverím, že niekto vie dopredu tvoj osud. Navyše horoskopy a ich čítanie, stotožnenie sa s nimi považujem za ťažký prehrešok proti prvému božiemu prikázaniu... ja som Pán Boh tvoj, nebudeš mať iných Bohov. verím ale tomu, že môžu niektorí ľudia mať dar od Boha, ktorí niečo možno vedia dopredu. aj v nepriamom slova zmysle. napríklad mne sa stáva, že keď som si spätne pozrel udalosti môjho života, dopadli presne, ako som si to predstavoval, bez ohľadu na emocionálne pocity... proste vedel som, čo nastane. Ja to považujem za dar od Boha. ale horoskopy neexistujú, a odsudzujem aj veštenie v najrozličnejších formách. mám jednu zásadu. Človek je buď normálny, alebo nenormálny. Iná forma bytia neexistuje. Toto presvedčenie som nadobudol v mojej bývalej robote, kde som robil pred piatimi rokmi. a nenormálny sa nezmení, ani keby si o sebe prečítal neviem čo. horoskopy ti nepomôžu v ničom. ani morálne, ani ti nespravia karieru, ani ta nepozdvihnú, nedodaju sebavedomie, proste nič. jediné, čo ti dodajú, ak tomu niekto naozaj verí, je neopísateľný pocit strachu, smútku, v prípade naplnenia nejakých predpovedí. Problém horoskopov je ten, že horoskopy sa nemôžu brať ako zábavu, ale naozaj v nich sa ukrýva nebezpečenstvo. Uznávam, že nejaká spojitosť tam môže fungovať, ale v prvom rade, ja mám k dispozícii Božie Slovo, ktorý mi hovorí, že Boh je jediný, ktorý určuje toto všetko. isto nie nejaký horoskop. Verím dokonca tomu, že horoskop a iná mágia naozaj dokáže zotročiť človeka. Pamätám sa, bolo to presne pred 12 rokmi, išiel som na prvú absolventskú prax. a poslali ma na prax na 6 mesiacov ku veštici! počuješ dobre. Opíšem ti to detailne. Keď som vstúpil do miestnosti, opantala ma silná úzkosť, ani nie strach, ale taká úzkosť, až som cítil fyzické vyčerpanie. Okamžite som stade odišiel. Toto Boh nechce. Horoskop ťa šťastným nespraví, ale opak je pravdou. Vyvolať pochybnosti o sebe samom, podozrievať všetko a všetkých naokolo, čo celkom isto môže vyvolať paranoidné predstavy, a okrem toho pravdepodobne je to nejaký biznis. Nechcem to dávať do roviny len čisto duchovno náboženskej, ktorá mi prikazuje nezapodievať sa niečím takým, teda mi to zakazuje, a naozaj, ako kresťan katolík toto niečo radikálne musím odsúdiť. No uvedomme si jedno, že odsúdenie nie je na základe akéhosi autoritárstva, ale to, aby sme zmietli takéto praktiky, ktoré privádzajú človeka do nebezpečenstva, kde napríklad nervovo labilný človek sa môže psychicky zrútiť, môže byť zdeptaný. Si predstav že taký človek si prečíta v horoskope, že to ide s jeho zdravím dole vodou, alebo mu veštica povie, že je to s ním zle nedobre. Načo to slúži. Toto odsudzuje kresťanstvo. Protiví sa to božiemu poriadku, a poslanie kresťanstva je, aby dvíhalo človeka, ktorý sa trápi, aby mal nádej vprostred tohoto sveta. Zatiaľ nijaké čary, alebo mágia ti takýto duchovný, duševny stav, pohodu, vyrovnaný život neprinieslo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale ked sa ma na to nieco spyta, tak si spomenem na našu katechetku, ktora sa pytala kamarata, co robi v jednych nemenovanych novinách redaktora, ze podla coho pisu horoskopy... odpoveď bola, že ich píše ten kto príde posledný do roboty
prvá reakcia môjho súdruha bola-"určite čítaš svoj horoskop?"
Tak som začala čítať iný, čínsky kde písali dobre a zle vlastnosti môjho znamenia. A reakcia súdruha nato-"Láska, mám pocit že si z teba dnes horoskopy robia riadnu p*ču(rozumej srandu)... Nemám rada horoskopy!
Btw dúfam že sa to dá prečítať čo pisem, pretože používam hlasové diktovanie, pretože sa mi zas trasu ruky.
Horoskop:
Velmi sa mi paci pribeh o liecitelovi, JK. Ten vraj zil kdesi v Bangladesi, kde fajcil kokoty za 30 Shilingov a jej matka, co ho pocala analnym sexom (cez brucho).