Zdravím,mám 15 rokov a myslím si že trpím nadmerným ochlepním. V poslednej dobe mi začali dosť zarastať chlpy na hrudníku hlavne okolo prsných svalov a ide o to,že chodievam na tanečné tréningy a nedávno pri prezliekaní sme sa v kolektíve chalanov tom ro
Zrovna v mojom veku to nehovorili dievčatá,boli o niečo staršie,asi 17 rokov,ale ešte som sa zatiaľ nestretol že by sa nejakému dievčaťu taká hruď páčila. A doba sa možno zmení že sa asi ani nestretnem...
To, že iní chalani v tvojom veku ešte tak nezarastajú je preto, že u každého puberta prebieha inak - ty máš zrejme vyššiu hladinu testosterónu, než ostatní, ale rozdiel sa behom pár rokov stratí... Navyše je to dané samozrejme aj geneticky, niekto nebude na hrudi zarastať nikdy, iní majú ešte aj chrbát ako koberec... S tým nič nespravíš, je to prirodzené a vkusom dievčat v tvojom veku sa neriaď, ešte ho 10x zmenia, kým dospejú.
Som si teraz spomenula na svojho kamaráta,ktorý ku mne v 21 rokoch prišiel a povedal mi "Som muž,pretože mi narástol prvý chlp na hrudi" Viem,že je to od veci,ale nedalo mi Hm no neviem čo je lepšie ...
@2 jj, "neohol sa kvoli ziadnej sukni" a bud potom forever alone
ked sa zamilujes a proste sa to babe nebude pacit, tak pojdes na epilaciu. napr. vosk alebo bolavejsi (a ucinnejsi) laser. myslim si ze pri tom co vsetko si zeny musia vytrpiet toto az taka velka obeta nebude. predsa by ti ta baba za to stala, nie? aj ty by si sa citil lepsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
kriste pane
chlapi ZARASTAJU to ze tvoje kamaratky idu po justinkoch je problem uz niekde inde
kebyze trpis nadmernych ochlpenim tak by to vyzeralo VELMI inak
Dievcata nech idu dopice nehol sa kvoli ziadnej sukni.
Ver ze cela starsich je z toho mimo
je to... prinajmensom divne a prihluple.
neries to. a uz vobec nie nejakymi depilaciami.
o par rokov sa aj baby aj ty sam na to budes pozerat uplne inac.
a neboj sa, dievčatá dozrejú a určia si iné priority na chlapovi ako je hladká hruď
a neboj sa, dievčatá dozrejú a určia si iné priority na chlapovi ako je hladká hruď
to nie sú dievčatá to sú mutanty s priemerným množstvom estragónu.
jujky máš svatú pravdu aj sám sebe sa ľúbkam .........filip
ked sa zamilujes a proste sa to babe nebude pacit, tak pojdes na epilaciu. napr. vosk alebo bolavejsi (a ucinnejsi) laser. myslim si ze pri tom co vsetko si zeny musia vytrpiet toto az taka velka obeta nebude. predsa by ti ta baba za to stala, nie? aj ty by si sa citil lepsie.