Stalo sa vam ze ste museli cikat tak ste isli na wc a potom ste sa nevedeli vycikat uplne ze uz to proste neslo cikat aj ked ste stale museli. Toto sa mi deje dva tyzdne a je to doost neprijemne. Taky pocit mam trochu palivy po tom a stale beham na wc sku
choď k lekárovi, podla toho čo píšeš to vyzerá na záchvat ladvin... ja som mal niečo podobné... a bolo to hodne nepríjemné preto že maš pocit že ti treba stále močiť no ani zaboha to nejde... ak je to to tak ti nachladly ladviny, lieči sa to tzv cievkovaním...
@sisipisi zápal močových ciest budeš mať, treba ísť ku lekárke, dones so sebou vzorku prvého ranného moču (ráno jak vstaneš sa poriadne poumývaj, začni cikať a zachyť do flaštičky stredný prúd moču), aby Ti to vedela hneď poslať na rozbor, ale musí to byť prvý ranný moč, v ďalšom sa už nemusí nachádzať dosť baktérií (resp.krviniek ak tam sú) aby Ti to vedela zdiagnostikovať samozrejme, ak dostaneš antibiotiká, treba ich vyjesť všetky!! a urologický čaj si daj, najlepšie s brusnicami, to pomáha
A čo najrýchlejšie, ženské s močovými zápalmi by som strieľala z vrtuľníka.. niežeby som nesúcitila, ale neprajem nikomu počúvať podrobnosti o ich bolestiach.
boze... ja som mala taky zapal ked som do skolky chodila a doteraz na tu hrozu pamatam :/ no asi len ten doktor.. co ine k tomu? cajom to mozes popri liecbe (zrejme antibiotikami? aj ked ich neuznavam) riesit...
@denay uznávať/neuznávať ATB... ono, keď ich netreba, tak rozhodne nie.....ale pri zápaloch močových ciest a angíne napríklad, tak to určite hej, ak angínu neprelieči človek, baktérie spôsobujú hnisavý zápal obličiek a choroby srdca.....a močák ak si neprelieči, tak to samozrejme postupuje hore.....to ja len tak
@denay no, to ako zdravotníčka by som Ti vedela hovoriť ale neznesiem, ak niekto je strašne proti ATB a nikdy ich nedoberie celé ak musí, a potom sa sťažuje, ak z toho má väčšie problémy....to by som aj vraždiť vedela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
choď k lekárovi, podla toho čo píšeš to vyzerá na záchvat ladvin... ja som mal niečo podobné... a bolo to hodne nepríjemné preto že maš pocit že ti treba stále močiť no ani zaboha to nejde... ak je to to tak ti nachladly ladviny, lieči sa to tzv cievkovaním...
MUDr. ten poradí
ale pri kameňoch by ťa to aj bolelo... spýtaj sa študuvaného
a choď k urológovi alebo vypi toľko vody, že ten nátlak nevydržíš a praskneš