Vyberali vám krčné mandle? Ak áno ako prebiehalo hojenie a kedy sa vám to zdravilo? Ja som už týždeň po operácií, zatial sa mi viedlo dobre, čakala som horšiu bolesť, nuž na siedmy deň som 2x krvácala a neviem z čoho. Myslíte že sa to bude opakovať? Koľko
Akurát sa mi to dohojilo, dneska idem na poslednú kontrolu Zahojilo sa mi to neuveriteľne rýchlo, na 5 deň som žrala čipsy Schudla som asi 4 kg, ktoré aj tak nevidno, takže čo narobím...a ak ti to bude krvácať, hneď bež k doktorovi, aj mne to povedal že ak to bude o polnoci krvácať, že mám dojsť takže neodkladaj to. Možno by to mohol byť nejaký zápal alebo také niečo, zmeraj si teplotu a ak budeš mať, tak rýchlo bež k doktorovi. Či sa to oplatilo ešte neviem
nosné 2x a krčné raz.. bolelo to ako sviňa, nemohla som piť, nemohla som jesť, každý deň v nemocnici ti to budú rozťahovať a to je strašná bolesť.. 9 dní som nejedla potom som odpadla od hladu schudla som 7 kíl veľa šťastia
pri krvácaní treba ísť bezodkladne späť na krčné.. nemá to čo krvácať a v prípade, že aj tak ku krvácaniu dôjde treba aby to doktor minimálne pozrel, či je to v poriadku.. to ti snáď povedali keď ťa prepúšťali, nie?! ... ja som nekrvácala vôbec po tom.. z nemoc nice ma pustili hneď na druhý deň... cca 9 dní som neprehovorila ani slovo, na 3. deň od operácie mi bolo na odpadnutie od hladu, aj som musela späť na injekciu od bolesti čo som nemohla vydržať. jesť normálne jedlá som začala až cca po 10-11 dňoch a neschudla som nič nechápem.. ale čakala som aj tak horšie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Idem sa dať v pondelok objednať.
Nevieš ako dlho sa potom bude na operáciu čakať?
Inak toto je asi jediná pozitívna reakcia čo čítam na nete