zo záhadného dôvodu som chytila asi voči všetkým liekom sveta hroznú averziu a aj keď idem skapať nechcem si dať a celkom sa mi to vypláca, som zdravšia a zdravšia :happy:
Ak neratam endirex, ktory som si dal po navarate z Taiwanu, tak lieky nezerem uz niekolko rokov. Snazim sa vsetko riesit prirodnou liecbou a zmenou stravy.
@1
Kedysi to bolo aj pri obycajnej chorobe- nadcha, vynimocne od nedavna som ich zamedzil, snazim sa ist prirodnym stylom, ako sa spominalo hore. Iba ked som fakt chory alebo ma boli nesmierne hlava, tak vtedy hej, ale inak nenavidim lieky a teda, chemiu.
@elemia pod slovom liek rozumiem, že je to liečivo alebo zmes liečiv a pomocných látok upravených do liekovej formy, určených na ochranu pred chorobami, na liečenie chorôb a diagnostiku chorôb ..... stači ti takáto odpoveď?
@zuzka77 a považuješ za liek aj niečo, čo má negatívne vedľajšie účinky v podobe ďalších ochorení/zdravotných problémov? (teda všetky farmaceuticky vyrobené syntetické liečivá.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
dávam si občas ibalgin/paralen keď ma bolí hlava/mám teplotu a potrebujem byť funkčná
napr analgetiká neuznávam vôbec.
btw len pre zaujímavosť
» www.svetkolemnas.info/novinky/kontrov...
Kedysi to bolo aj pri obycajnej chorobe- nadcha, vynimocne od nedavna som ich zamedzil, snazim sa ist prirodnym stylom, ako sa spominalo hore. Iba ked som fakt chory alebo ma boli nesmierne hlava, tak vtedy hej, ale inak nenavidim lieky a teda, chemiu.