Vzťahy
33
Sestra(ani biologicky ani psychicky,,. )
Nuž som v izbe s mojou nevlastnou mladšou "sestrou" ktorá mi lezie na nervy ako sa to len dá. Lepšie povedané má 15, smrdzí na kilometer , ale hlavne že je našminkovaná. Falošná hlúpa... Ja... Otvor fórum »
5. 5. 2015 22:12
31
Fuck Buddy
Predstavte si situáciu, že ako chalan chodíte s dievčaťom, ktoré malo pred vami kamaráta s benefitmi. Vy študujete na jednom konci republiky a ona na druhom. Spomínaný kamarát s výhodami je zhodou náhod jej najlepší kamarát... Otvor fórum »
5. 5. 2015 18:05
25
čo sa to k*rva deje?
Ahoj.. viem že budem otravovať.. ale .. chcem sa tu podeliť o môj život a chcem vedieť váš názor či to len ja robím paniku alebo sa to fakt j*be... mám 3 bratov ktorých budem označovať pod iniciálami D,... Otvor fórum »
3. 5. 2015 23:24
7
Pick up lines (netuším ako sa to prekladá :D)
ako by ste reagovali vy keby vas chcel niekto zriesit na hlasky z game of thrones? :D https://www. youtube. com/watch?v=sH2QrvyZg7E Otvor fórum »
3. 5. 2015 17:48
71
Bozkávanie
Otázka najmä pre dievčatá. Vadí vám ak vas váš partner pri bozkávaní (keď ste osamote) chytá za prsia ? Otvor fórum »
3. 5. 2015 15:01
14
Vonia vám mama tak "mamičkovsky"?
- áno, ešte stále/už mi tak vonia
- nie, už/ešte mi tak nevonia
- neviem vôbec, o čom je reč
Ďalšie možnosti »
2. 5. 2015 20:05- nie, už/ešte mi tak nevonia
- neviem vôbec, o čom je reč
Ďalšie možnosti »
49
Trápi ma to
Zdravím, prejdem rovno k veci. Nikdy som nemal šťastie v láske a preto som sa zmenil od základov. Proste som sa stal "zlým chlapcom". Odrazu som začal pozorovať sympatie od opačného pohlavia. To ako vážne... Otvor fórum »
1. 5. 2015 22:48
30
Vekový rozdiel
No myslíte si , že v partnerstve môže byť žena staršia ako muž ? Ak ano o koľko ? :-) Otvor fórum »
26. 4. 2015 19:51
15
Rada
Ahojte potreboval by som pomoc. Bol som s mojou bývalou ex priateľkou 2, 5 roka a ona mi potom povedala, že jej city ku mne ochabli a dala mi kopačky... Uz je tomu 22 dni co nie... Otvor fórum »
26. 4. 2015 16:50
31
Poznate ten pocit??
Že odíde z vášho života osoba , ktorú máte radšej ako seba a dali by ste celý svet za to, aby sa dotyčná osoba vrátila, ale ste úplne bezmocní... ? Otvor fórum »
24. 4. 2015 17:38
39
Spoločné bývanie od začiatku?
Je vo vzťahu určitá povinnosť bývať spolu od začiatku? ... Toto by som si rada prečítala, ako vnímate vy. Z môjho priateľa mám pocit, že áno, pretože to patrí k harmonickému vzťahu a... Otvor fórum »
24. 4. 2015 10:02Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty
- Zvieratká
Škola+prachy+život:
- Čo ma nasralo
- Čo ma potešilo
- Jedlo
- Matematika
- Podniky
- Peniaze
- Profky, spolužiaci
- Štúdium v zahraničí
- Stredné školy
- Vysoké školy
- Základné školy
- Život
Láska+tvoje telo:
Umenie+zábava:
Počítače, internety:
- Apple
- BIRDZ a jeho svet
- Windows
- Kritika webstránok
- Grafika
- Mobily
- Počítače
- Programovanie
- Linux
- Zaujímavé weby
Regióny:
- 1 Aký je tvoj bodycount?
- 2 Na ktorom účte mu najviac jebe?
- 3 Bol niekto z Vasej rodiny znama osobnost?
- 4 Favourite colour of socks
- 1 Falus anketa
- 2 Aký je tvoj bodycount?
- 3 Most disturbing
- 4 Chceš oživiť birdz?
- 5 Z čoho má Braňo najväčšie komplexy?
- 6 3 mená
- 7 Na ktorom účte mu najviac jebe?
- 8 V byte/dome máte tento priestor-čo tam umiestnite? ako ho využijete?
- 9 Co urobite, ak ma vymaknete mydlit barana?
- 10 Bol niekto z Vasej rodiny znama osobnost?