Zdravím, prejdem rovno k veci. Nikdy som nemal šťastie v láske a preto som sa zmenil od základov. Proste som sa stal "zlým chlapcom". Odrazu som začal pozorovať sympatie od opačného pohlavia. To ako vážne je táto doba taká skazená ? Trápi ma to pretože te
Čiže mi chceš povedať, že v zúfalstbve po nejakom vzťahu si schopný predstierať sám pred sebou, klamať niekoho na kom ti údajne záleží a ešte cítiš v istom smere krivdu, že niektoré veci dokážeš dosiahnuť len pretvárkou ?
Ty vole? Ale ako nie je ti trapne samému zo seba? Ako si preboha môžeš robiť ráno hygienu pred zrkadlom? Mne by bolo teda dosť nagrc z toho zúfalstva na ktoré by som sa musel každé ráno dívať
@1 preco by som si mal protirecit ? nechodi chlastat, netaha sa s kazdym a ma skvelu povahu....prvy chalan ktory ju namotal bol tiez taky ten typ zloby... vies ono je to v kazdej naprogramovane ze vyhrava najväcsi cavo
@mato4153 protirecis si lebo neskazenost znamena vyznavat tie spravne hodnoty u opacneho pohlavia, aj keby to bolo v nej naprogramovane tak by to vedela ovladat keby bola neskazena, vo mne je mnoho veci "naprogramovanych" a dokazem nad nimi vyhravat
so svojou novou tvárou zjavne nie si stotožnený...otázkou je, čo si potom sľubuješ od vzťahu, v ktorom má slečna rada v podstate niekoho úplne iného a nie teba? myslíš, že ťa to bude neustále baviť pretvarovať sa? ten vzťah ti možno na chvíľu vydrží, no po čase sa predsa len prejaví tvoje dobré ja a... v dave sa stratíš tak či onak :ehm: táto doba neponúka dievčatá prahnúce len po "zlých" chlapcoch, len ty "lovíš v zlých rybníčkoch" resp. používaš zlú stratégiu a nevieš ich zaujať
@8 dobre ale mam to brat tak ze ked sa na nejaku kostolnu mysku (ktora ma pozna a uznava tie moralne hodnoty) usmejem a ona mi ten usmev vrati ze je automaticky skazena ?
@mato4153 Wtf? Tvoja odpoveď na to ako ti poviem, že si zúfala kopa hnoja z túžby po vzťahu je toto?
Bože preber sa.
Vieš načo normálne ženy letia? Keď z veľkej mieri nie si kokot. Napríklad znakom určitej mieri nekokotizmu je, že nebudeš tvrdiť, ako chce každá baba zlého, nebudeš sa hrať na odborníka na vzťahy a ženskú psychiku aj keď posledná bakula, ktorú si omočil bola pri zbere hríbov po prepršanej noci...
Si zúfalec chápeš? a normálna žena si so zúfalcom vzťah nezačne. Môžeš si nejakú namotať na dočasné pretvárky, na lóve, alebo premúdrelosť, ale o to viac budeš zúfalí zatrpknutý kokot, ktorý v sebe prestane vidieť sebemenšie chyby a vo svojom zúfalom svete, ktorý sa bude točiť od pretvárky ku kurve a naspäť zostaneš navždy zúfalcom kým ťa raz nejaká z tých kuriev tak citovo nevyžmýka, že sa obesíš na kabele plnej análnych robertkov...
Keby bol ten môj "zlý cavo" tak by nemal šancu.. Keby nebol také sladké babeno, milé, citlivé, vasnive, keby sa o mňa nestaral aspoň drobnostami a nebol a netulil sa ku mne stále.. tak si to inak neviem predstaviť, neviem si predstaviť že by sme sa hádali, dávali si príležitosti na žiarlivosť a hrali sa na drsnakov... Takí muži má nikdy nezaujímali, dokonca odpudzovali
@9 tak ked budes sam sebou a stratis ju, nemas co lutovat. Ved hadam sa nechces takto pretvarovat cely zivot proste s niekym si rozumies a s niekym nie. To je cele. Niektori ludia ma maju radi taku aka som a pred tymi ostatnymi nepotrebujem hrat divadlo.. ale spravam sa normalne a ked sa nepaci.. to uz nie je moj problem
Mas to brat tak, ze to nemusi byt ziadna kostolna myska...ale mile dievca s dobrym srdcom , na ktoru ked sa usmeje hajzel mu usmev nevrati, ale ked sa na nu usmeje fajn chalan mu usmev vrati...ja som nebol nikdy ziadny hajzel a moja povaha sa aj mnohym rozumnym, dobrym dievcatam pacila a zaujal som ich tak nevidim dovod sa menit, neviem co by som robil s dievcatom ktoremu sa pacia zli chlapci, do takej by som sa nedokazal zamilovat je mi z takych zle
@karlotiskot nefňukám nikomu na ramene ked na to myslíš len som sa pozastavil nad tymto zmyšlaním niektorych dievčat, áno tvoja charakteristika sedi len na ženy 25+ ...neviem z ktorej mudrej diery si vyliezol že ma ideš posudzovať podla jedneho fora a vytrep si z hlavy že niektore tvoje argumenty musia byť pravdivé len ked použiješ vulgarizmy...
@mato4153 No jo, chyba bude jasne v dievčatách a nie v tebe a keď ti niekto tvrdí opak vyliezol z dákej diery a aj keby ten niekto mal pravdu tak sa vzťahuje len na niekoho koho ty nemyslíš a bla bla bla...
Vieš čo dám i námet na premýšľanie.
Prečo má v dnešnej dobe skoro každý človek pocit, že nebyť v nejakom partnerskom vzťahu je nejaká životná tragédia?
Prečo sa niekto radšej bude pretvarovať aby mal vzťah, miesto toho aby bol sám sebou a pracoval na niečom čo chce sám a nechce to len na základe doby okolia podobných sračiek?
A prečo si niekto takýto napriek tomu čo všetko pre vzťah robí nepríde ako zúfalec?
Pp, vedieť o sebe čo cítime, nehadat sa ale prejavovať si stále tu lásku.. Také niečo zlý chlapci nevedia.. A ja som sa práve zamilovala do tej jeho dobroty
@27 takže podla teba každy čo chce vztah a všetko pre to robi v dnešnej dobe ho považuju za zufalca ? okej dam na teba budem do smrti sam a hlavne sam sebou a popri tom ako sa budem starat len o seba a mozno sa do mna nejaka dievcina zamiluje ....
@mato4153 Nie, príde mi zúfalé, keď chce byť niekto niekým iným, len aby mal vzťah...
A kľudne? Čo je na tom zlé? Ak sa ti pritom, ako budeš sám sebou objaví človek, ktorý ťa bude pokladať za hodného lásky budeš z nej mať stokrat lepší pocit ako keď niekoho vmanipuluješ do vzťahu, tým ako sa budeš pretvarovať...
Grrr už piaty krát píšem tento koment! Nech to odosle už!
Takže pracovali sme spolu na jednej akcii, zakecali sa, začali si písať a stretávať sa.. Keby nebol taký milý, pozorný, vášnivý a milujúci tak s ním nie som.. Nepotrebujem sa s niekým hádať a trápiť a žiť v neistote.. Chcem niekoho o koho sa môžem oprieť, s kým sa budeme o všetkom rozprávať, milovať sa, kto mi bude nablízku
Nepretvaruj sa a buď sám sebou.
Ak sa jej páči zlý chlapec, nepáčiš sa jej ty ale nejaká vymyslená postava z tvojej strany. Nie si to ty.
Ak by aj nejaký vzťah vznikol na základe tvojej pretvarky, dokedy by si to chcel hrať?
Buď taký akým si a dievča si nájdeš (verím tomu, že aj neskazené) pred ktorým sa budeš môcť správať prirodzene a nedávať na seba tú masku, ktorú má teraz nasadenú vela ludí.
je to tak ja mam presne take isté skusenosti...ked som sa choval k ženám s uctou a rešpektom skončil som vždy ako dement a ked som bol nevšimavý a sebecký behali okolo ako hlupane...tiež tomu nerozumiem a už mam zopar vztahou za sebou...doma ma vychovali aby som si ženy važil a ctil ale skutočnosti to asi same nechcu...ja neverím vo velke rozdieli medzi pohlaviami a neverím ani v inštitut pravej lasky...vztah je len tak kvalitný ako snaha ludí venovat dobro tomu druhemu...ludia už stratili vieru v lasku a v obetu pre nu....už iba keš a ten je tak lahke zarobit...ale najst niekoho kdo Vás bude lubit takeho aký ste a bude Vám oporou je naozaj tažke najst. až nemožne....
Najvacsi problem vidim v tej miere s akou sa chlap k zene sprava s uctou a respektom. Ja som sice by default k zenam ako Hitler k zidom, ale ked sa mi nejaka paci (alebo som vonku s kamaratkou), tak som sice stale Hitler, ale uz ich miesto koncentraku zvazam vlakom do pekneho parku analogia4000....
Inymi slovami k zene ktora sa mi paci sa spravam s uctou a respektom, ale neprehanam to, neberiem ju ako modlu a nerobim z nej nieco cim nie je. Koniec koncov je to len zena, rovnako vystrasena zo stretnutia ako ja, rovnako plna ocakavani ako ja a s rovnakou sancou na FAIL ako ja.
A na tomto pohori vacsina chlapov, ktori automaticky predpokladaju, ze su len 2 moznost a to: spravat sa k nej ako pritepleny cukrik, alebo ako drevorubac. A potom sa chalani cudujete, ze bud nikoho nemate, alebo chodite so sliepkou.
Tak bad boys su mozno!'vzruso' len na začiatku, ale vazne si nemyslim, ze realne do vazneho vztahu, kde to obaja myslia vážne, by nejaka baba sla s hulvatom, ktory sa sprava jak debil.
Alebo možno aj hej. Ale za mna nie.
@39
To mi pripomína, že som v podobnej situácii. Ale nie to som chcela. Nuž tak potom asi bude ona trochu odveci, veď mať chalana čo vie byť "zlý chlapec" (resp. sa tak vie zahrať, nie že je taký) a aj sa s ním dá v pohode porozprávať, to musí byť žúžo. :happy:
Omg,tak je proste tupá. Čo ja viem, nájdu sa aj normálne baby,ktoré nepotrebujú mať vedľa seba nejakého "zlého chlapca". Furt sa toto dokolečka rieši, podľa mňa to baby k tým chalanom ťahá preto,lebo to (asi) vyzerá mužne no...
Buď sám sebou a nie nejakým trápnym "čávom" s IQ izbovej teploty. Pokiaľ si bol vždy normálny pohoďák, tak tým normálnym pohoďákom aj ostaň a nemeň sa kvôli tomu, aby si ťa holky všímali. Uvidíš jedného dňa toho možno udeš ľutovať. Prijde holka, ktorej sa páčia normálni chalani, ale ty už budeš ten "zlý keketek" a odfiltruje ťa skôr, než sa jej stihneš opýtať na meno.
Ja to poznam velmi dobre...tiez sa mi jeden chalan lubil pre svoju zlost a rebelovacnost .... Neboj, hlavne sa nepretvaruj, normalne jej to povedz a vysvetli, dievca zase potrebuje aj niekoho, kto je mily a chapavy. Pokial ta *dobreho* nebude mat rada, tak potm naco stracat cas. Potm neni ta prava. Ja napr. verim ze v zivote je iba jeden clovek nam sudeny - a ten bude nas mat rad takych aki sme, aj ked nie dokonalych. Mnoho ludi vsak ale nechce cakat...no myslim si ze vzdy v zivote aj ked cakame na nieco, dockame sa a vacsinou to stoji zat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ty vole? Ale ako nie je ti trapne samému zo seba? Ako si preboha môžeš robiť ráno hygienu pred zrkadlom? Mne by bolo teda dosť nagrc z toho zúfalstva na ktoré by som sa musel každé ráno dívať
@2 takeho nepoznam osobne...
@6 pomaly to pretvaranie obmedzujem a snazim sa o take malickosti co nestoja za rec len sa bojim ze ked jej toho dam privela tak ju stratim
Bože preber sa.
Vieš načo normálne ženy letia? Keď z veľkej mieri nie si kokot. Napríklad znakom určitej mieri nekokotizmu je, že nebudeš tvrdiť, ako chce každá baba zlého, nebudeš sa hrať na odborníka na vzťahy a ženskú psychiku aj keď posledná bakula, ktorú si omočil bola pri zbere hríbov po prepršanej noci...
Si zúfalec chápeš? a normálna žena si so zúfalcom vzťah nezačne. Môžeš si nejakú namotať na dočasné pretvárky, na lóve, alebo premúdrelosť, ale o to viac budeš zúfalí zatrpknutý kokot, ktorý v sebe prestane vidieť sebemenšie chyby a vo svojom zúfalom svete, ktorý sa bude točiť od pretvárky ku kurve a naspäť zostaneš navždy zúfalcom kým ťa raz nejaká z tých kuriev tak citovo nevyžmýka, že sa obesíš na kabele plnej análnych robertkov...
zli chlapci i tak po mesiaci omrzia.
Vieš čo dám i námet na premýšľanie.
Prečo má v dnešnej dobe skoro každý človek pocit, že nebyť v nejakom partnerskom vzťahu je nejaká životná tragédia?
Prečo sa niekto radšej bude pretvarovať aby mal vzťah, miesto toho aby bol sám sebou a pracoval na niečom čo chce sám a nechce to len na základe doby okolia podobných sračiek?
A prečo si niekto takýto napriek tomu čo všetko pre vzťah robí nepríde ako zúfalec?
A kľudne? Čo je na tom zlé? Ak sa ti pritom, ako budeš sám sebou objaví človek, ktorý ťa bude pokladať za hodného lásky budeš z nej mať stokrat lepší pocit ako keď niekoho vmanipuluješ do vzťahu, tým ako sa budeš pretvarovať...
Takže pracovali sme spolu na jednej akcii, zakecali sa, začali si písať a stretávať sa.. Keby nebol taký milý, pozorný, vášnivý a milujúci tak s ním nie som.. Nepotrebujem sa s niekým hádať a trápiť a žiť v neistote.. Chcem niekoho o koho sa môžem oprieť, s kým sa budeme o všetkom rozprávať, milovať sa, kto mi bude nablízku
Ak sa jej páči zlý chlapec, nepáčiš sa jej ty ale nejaká vymyslená postava z tvojej strany. Nie si to ty.
Ak by aj nejaký vzťah vznikol na základe tvojej pretvarky, dokedy by si to chcel hrať?
Buď taký akým si a dievča si nájdeš (verím tomu, že aj neskazené) pred ktorým sa budeš môcť správať prirodzene a nedávať na seba tú masku, ktorú má teraz nasadenú vela ludí.
Inymi slovami k zene ktora sa mi paci sa spravam s uctou a respektom, ale neprehanam to, neberiem ju ako modlu a nerobim z nej nieco cim nie je. Koniec koncov je to len zena, rovnako vystrasena zo stretnutia ako ja, rovnako plna ocakavani ako ja a s rovnakou sancou na FAIL ako ja.
A na tomto pohori vacsina chlapov, ktori automaticky predpokladaju, ze su len 2 moznost a to: spravat sa k nej ako pritepleny cukrik, alebo ako drevorubac. A potom sa chalani cudujete, ze bud nikoho nemate, alebo chodite so sliepkou.
Zaklad je najst rovnovahu.
Alebo možno aj hej. Ale za mna nie.
To mi pripomína, že som v podobnej situácii. Ale nie to som chcela. Nuž tak potom asi bude ona trochu odveci, veď mať chalana čo vie byť "zlý chlapec" (resp. sa tak vie zahrať, nie že je taký) a aj sa s ním dá v pohode porozprávať, to musí byť žúžo. :happy:
To berie to ako výzvu. Ako skrotiť zlého chlapca. Ak zlý chlapec začne poslúchať, bude to brať ako úspech.
A MOŽNO nie..
Ale každopádne buď sám sebou. Lebo presne práve kvôli takým to ľuďom, je táto doba skazená.
Nehraj sa na nič
PROSÍM