Predstavte si situáciu, že ako chalan chodíte s dievčaťom, ktoré malo pred vami kamaráta s benefitmi. Vy študujete na jednom konci republiky a ona na druhom. Spomínaný kamarát s výhodami je zhodou náhod jej najlepší kamarát a spolužiak v jednej osobe. Ako
Keby som o tomto vedela tak by som velmi rychlo vycuvala...akurat ze smola ze ja taketo veci nepredvidam a stale mi nepride moc normalne ze si dvaja ludia len tak rekreacne spolu zasukaju ale ano, ludia tento zvyk maju a este ked sa do toho prida alkohol, nedala by som ruku do ohna ze si neuziju, zejo :letim:
Uhm, dôverovala by som mu, že to skončilo.Verila by som, že ak by chcel pokračovať, že by sa so mnou rozišiel.
Ale , je to ťažké vidím to na sebe .Mám takého kamaráta s ktorým máme k sebe blízko jednoducho nás spája xy vecí, zážitky, povahy všetko a musím si pripomínať aká som ja šťastná s mojim mužom aby sa to nestalo
Hlavne, keď ja som v Anglicku a môj muž je práve ďaleko. Avšak , proste je to LEN kamoš a neurobím to. Dobre, nie je to až také ťažké ale keď oni už spolu spali je to fakt na hrane
@luc.ka tak tu je potom jedno možné riešenie : dievča ho označuje za najlepšieho kamaráta iba preto že bol dobrý v posteli a má ho ako ,,bonusového hráča,, vo svojej sprostej hlave
Aby som sa jasne vyjadril: Nechápem absolútne zmysel Vášho vzťahu Jeden je na jednom konci republiky ona na druhom konci. Proste zbytočne sa zaťažujete a je obrovská pravdepodobnosť, že sa Vám to skončí (som realista). Vzťahy na diaľku to je také o ničom.
Doverujes jej? To je vsetko co by ta malo zaujimat.
Ale hej, ked som mal zadane kamaratky, tak furt ich to so mnou pokusalo a vtedy som si povedal, ze nikdy nechcem vztah ked vidim co za marhy su moje kamosky a predsa sa stalo :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Vyhýbam sa takým dievčatám, ktoré ich majú.
Keby som o tomto vedela tak by som velmi rychlo vycuvala...akurat ze smola ze ja taketo veci nepredvidam a stale mi nepride moc normalne ze si dvaja ludia len tak rekreacne spolu zasukaju ale ano, ludia tento zvyk maju a este ked sa do toho prida alkohol, nedala by som ruku do ohna ze si neuziju, zejo :letim:
Srsly, jeb na to
je jej najlepsi kamarat, tak si asi skvelo rozumeju
jebe s nim, tak jej asi aj pride pritazlivy
tak preco ma za frajera dalsieho jedinca?
vazne, nechapem, co ma v hlave take dievca
Ale , je to ťažké vidím to na sebe .Mám takého kamaráta s ktorým máme k sebe blízko jednoducho nás spája xy vecí, zážitky, povahy všetko a musím si pripomínať aká som ja šťastná s mojim mužom aby sa to nestalo
Hlavne, keď ja som v Anglicku a môj muž je práve ďaleko. Avšak , proste je to LEN kamoš a neurobím to. Dobre, nie je to až také ťažké ale keď oni už spolu spali je to fakt na hrane
este mi napada moznost, ze by nechcel on ju, tym padom chudak frajer, tak ci tak pri prvej prilezitosti dobehne k tomu "bff"
poblaznena modernymi trendami
Ale hej, ked som mal zadane kamaratky, tak furt ich to so mnou pokusalo a vtedy som si povedal, ze nikdy nechcem vztah ked vidim co za marhy su moje kamosky a predsa sa stalo :
Neverím , že nejaká žena má v sebe toľko cti že by nepodjebala v takomto prípade.