Ahojte potreboval by som pomoc. Bol som s mojou bývalou ex priateľkou 2,5 roka a ona mi potom povedala, že jej city ku mne ochabli a dala mi kopačky... Uz je tomu 22 dni co nie sme spolu a ja stále cítim že mi chyba a že ju milujem. Popritom ona spoznáva
Ak chce noveho chlapa predstavit rodicom tak uz nemas sancu nieco zachranit. Predsa nepredstavi doma noveho a potom sa date dokopy a ona si zas dovedie domov teba. Zmier sa s tym ze vztahy niesu vecne, ani manzelstva (vid 53% rozvodov). Nebud sracka a vzchop sa. Ja po konci 4 rocneho vztahu som si myslel ze nikdy nenajdem lepsiu a teraz som rad ze ma poslala do riti a mozem byt s lepsou.
Ak ta poslala do riti a nasla si za 3 tyzdne noveho, ver mi ze o rok ked sa na to pozries spätne budes rad, pretoze ta urcite caka lepsia zena , aj ked teraz ti to nedochadza lebo ju stale milujes a vidis ju v dobrom svetle,asi si aj myslis ze lepsia uz nepride co urcite nie je pravda, lebo ak by bola taka super, tak sa predsa s tebou nerozide a na to pamätaj ....snaz sa zmierit sa , pomoze ti len cas a vedomie, ze sa stavaju aj horsie veci...si mlady a o par rokov budes mozno uplne inym clovekom ako teraz, mas este vela casu najst si "tu pravu"...
@10 podla mna nie.. ked sa s tebou rozisla asi ta uz nelubi.. keby si predsa uvedomila, ze ta lubi ozvala by sa ti a nestretavala sa s inym ako "zaplatou" zmier sa s tym, ze tudy cesta nevede a nerob si zbytocne nadeje..
"ako by som mal zapracovať na našom vzťahu"
vy už nemáte vzťah... chápem, že je to pre teba ťažké to prijať, ale musíš sa s tým zmieriť..ona je už niekde úplne inde hlavou...
ty mas nejaku sebauctu ? preboha, dala ti kopacky a uz ma ineho... kopni ju do zadku a najdi si inu, alebo sa zacni venovat niecomu co ta bude naplnat a po case si najdes nejaku inu holku ktora ta bude lubit a bude sa ti venovat.
Neboj, ako stary dedo bez vztahu neskoncis.. a ak si k nej bol naozaj dobry a ferovy, tak to zle sa jej raz vrati.. ono to tak funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
To už je bez šance, zmier sa s tým :/
vy už nemáte vzťah... chápem, že je to pre teba ťažké to prijať, ale musíš sa s tým zmieriť..ona je už niekde úplne inde hlavou...
Neboj, ako stary dedo bez vztahu neskoncis.. a ak si k nej bol naozaj dobry a ferovy, tak to zle sa jej raz vrati.. ono to tak funguje