Sex
29
Aky je vas nazor na analny sex ?
Mam to rad/a##Nemam to rad/a##Neviem##Som Panic/Panna##Chcel by som vyskusat##Nechcel by som vyskusat##Fujky Fujky Otvor fórum »
5. 11. 2012 13:41
46
Sex počas menstruscie
Mali ste niekedy aké to je popripade Vám to príde nechutne? Otvor fórum »
5. 11. 2012 11:05
51
Prečo po TOM krvácam ?
taže potrebujem sa spýtať aké tým máte skúsenosti.. xD ked som prvy krat masturbovala, slo mi trochu krvi a potom este par krat znovu.. lenze minuly tyzden som bola vonku s chalanom a nejak sme sa dostali k tomu,... Otvor fórum »
4. 11. 2012 12:55
57
Masturbovanie??
No, problém je v tom že masturbovanie ženy by malo byť také akoby "strkanie" prstov do vagíny. Ale ked ma uspokojuje len ako to popísať, nad klitorisom, ked velmo šúhate je to úplne... Otvor fórum »
3. 11. 2012 19:08
34
Ked je sex problem
začnem tým, že mám 22. s partnerom som vyše 2 roky, prekonávame menšiu krízu (veľa zbytočných hádok, žiadne pochopenie, často krát mi naše hádky prídu ako súťaž, v ktorej sa mi snaží dokázať, ... Otvor fórum »
3. 11. 2012 18:55
52
Ženy, muži, sex
Ked muz chce mat so zenou sex tak zena vacsinou odmietne :D Ked zena chce mat sex s muzom tak muz vacsinou velmi rad prijme :D Preco je to tak? Co si o... Otvor fórum »
3. 11. 2012 11:41
36
Ja alebo Priateľka?
Ahojte. Mám taký menší problém. S priateľkou sme už spolu vyše 10. miesacov. Samozrejme že už dlho sexuálne spolu žijeme, len problém je v tom, že nedokáže mať vaginálny orgazmus. ... Otvor fórum »
1. 11. 2012 22:06
43
Pre chalanov - baby a sex
chalani ako beriete baby, ktore maju chut vzdy ked su s vami na sex? (hovorime teraz o páre, ktorí sa lubia :) nie len tak hocijaka vasa kamoska). Spytali ste sa uz niekedy kamaratky, priatelky... Otvor fórum »
1. 11. 2012 20:23
11
Co je podla vas lepsie ?
Po zhliadnuti ankety (http://www. androidroka. sk/?invite=453122bdec883994f9d75ca459a5e199) android roka som mal velku dilemu a preto sa opytam vas, co je podla vas lepsie ? galaxy s3 alebo galaxy note 2 ? Otvor fórum »
1. 11. 2012 11:22
15
Antikoncepcia
ahojte, chcem sa spytat kolko dni, tyzdnov, mesiacov sa ma zacať uživať antikoncepcia pred prvým sexom?... aby uz tabletky plnili svoju funkciu a uplne chranili pred tehotenstvom? Otvor fórum »
1. 11. 2012 10:47
26
Krvácanie u chalanov po sexe.
So svojím priatelom som nedávno mala prvý sex. Bolelo to ale nekrvácala som, jeho to prvý krát nebolelo vôbec. Ale asi 4 krát čo sme to robili sa sťažoval na bolesť. A neskôr som videla na nohavičkách aj krv,... Otvor fórum »
31. 10. 2012 14:20Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty