Sex
19
Krv pri sexe-baby, poradte!
baby otazka pre vas.. krvacali ste len pri prvom sexe alebo viac krat? prosim seriozne odpovede :) lebo sice uz som panna nebola (predtym uz sme skusali prsty) , ale pri prvom sexe s priatelom mi sla krv, ... Otvor fórum »
8. 11. 2012 21:04
46
Odveci otazka.
AKo byt sexy? Zabite ma, ale nepridem si sexy, tak sa pytam bab, kedy si pridu sexy a chlapov, co im pride na zene sexy :) Otvor fórum »
7. 11. 2012 01:17
2
You check it out
Poraďťe perspektívnu Vš ekonomického zamerania budem vďačný . Otvor fórum »
6. 11. 2012 18:25
10
Prosim o fundovane recenzie,,,,dakujem
Kto ohodnoti najlepsie problematiku tohto videa? http://www. youtube. com/watch?v=C8awKpyqSQc Otvor fórum »
5. 11. 2012 22:29
20
Nepravidelna menštruácia
ma niekto z vás nepravidelnú menštruáciu, napríklad že vam nepríde aj niekoľko mesiacov a potom zas ano, v rozličnom čase....ako to rieši váš doktor? Otvor fórum »
5. 11. 2012 20:59
29
Aky je vas nazor na analny sex ?
Mam to rad/a##Nemam to rad/a##Neviem##Som Panic/Panna##Chcel by som vyskusat##Nechcel by som vyskusat##Fujky Fujky Otvor fórum »
5. 11. 2012 13:41
46
Sex počas menstruscie
Mali ste niekedy aké to je popripade Vám to príde nechutne? Otvor fórum »
5. 11. 2012 11:05
51
Prečo po TOM krvácam ?
taže potrebujem sa spýtať aké tým máte skúsenosti.. xD ked som prvy krat masturbovala, slo mi trochu krvi a potom este par krat znovu.. lenze minuly tyzden som bola vonku s chalanom a nejak sme sa dostali k tomu,... Otvor fórum »
4. 11. 2012 12:55
57
Masturbovanie??
No, problém je v tom že masturbovanie ženy by malo byť také akoby "strkanie" prstov do vagíny. Ale ked ma uspokojuje len ako to popísať, nad klitorisom, ked velmo šúhate je to úplne... Otvor fórum »
3. 11. 2012 19:08
34
Ked je sex problem
začnem tým, že mám 22. s partnerom som vyše 2 roky, prekonávame menšiu krízu (veľa zbytočných hádok, žiadne pochopenie, často krát mi naše hádky prídu ako súťaž, v ktorej sa mi snaží dokázať, ... Otvor fórum »
3. 11. 2012 18:55Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty