A inak nie nie si divná ked tam nič nepcháš... a je úplne bežné ked chlapec dráždi dievčaťu klitoris rukou alebo jazykom.. nemusí ísť vždy dačo dovnútra
To by som chcela vidieť tú štatistiku, že koľko dievčat má prsty dostatočne dlhé na to, aby si "vo vnútri" dočiahli na tie správne miesta, navyše bez toho, aby akurát pri tom boli v nejakej krkolomnej pozícii a aby mali ruku ešte aj v takom uhle, že by sa dokázali takto stimulovať až do orgazmu bez toho, aby im tá ruka dobre že nie odumrela...
No, problém je v tom že masturbovanie ženy by malo byť také akoby "strkanie" prstov do vagíny.
Ale ked ma uspokojuje len ako to popísať, nad klitorisom, ked velmo šúhate je to úplne najlepší pocit! ..
som divná?
Diagnóza:
Chlapče, ja viem, že masturbácia ženy je jedným z tvojich tajných doteraz nesplnených snov, takže keď už sa nedá zažiť LIVE, tak si aspoň prečítaš pár viac či menej vtipných poznámok k tvojmu "ženskému" problému.
Poradil by som ti, pošúhaj si, ŠUHAJ, natvrdo povedané riadne si ho vyhoň, hneď ti bude lepšie.
Divná vôbec nie si, len si mýliš DIVNÝ a divná, milý JANKO - verím, že tvoje problémy vyrieši Zakliata Panna vo Váhu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
to bude teraz moje naj slovo. ja šúham, ty šúhaš, on šúha, ona šúha. všetci šúhame
ani ja som nikdy nemala potrebu nic strkat dovnutra, sice si myslim ze moj sposob je velmi zvlastny ale pokial funguje tak sa nestazujem
sak ja som dovtedy nez sme spolu zacali .. ani nevedela kde ta diera je
laska az za hrob..
ultimate sex memory: prides, palcnes ju, vysuhas, ona ti vytrubi a mozete ist z luky prec,
zase raz suhlasim s @madiska
Na prstovanie mame inych ludi nie?
@etelnair milujem EU
*to vaše mužské vyjadrovanie
No.1:
Moje štatistiky:
1x prihlásená
Prihlásená včera 19:07
Registrovaná: 3. 11. 2012
Ešte nemá status
No.2:
nepoviemti 18 ročné dievča, včera 19:08
No, problém je v tom že masturbovanie ženy by malo byť také akoby "strkanie" prstov do vagíny.
Ale ked ma uspokojuje len ako to popísať, nad klitorisom, ked velmo šúhate je to úplne najlepší pocit! ..
som divná?
Diagnóza:
Chlapče, ja viem, že masturbácia ženy je jedným z tvojich tajných doteraz nesplnených snov, takže keď už sa nedá zažiť LIVE, tak si aspoň prečítaš pár viac či menej vtipných poznámok k tvojmu "ženskému" problému.
Poradil by som ti, pošúhaj si, ŠUHAJ, natvrdo povedané riadne si ho vyhoň, hneď ti bude lepšie.
Divná vôbec nie si, len si mýliš DIVNÝ a divná, milý JANKO - verím, že tvoje problémy vyrieši Zakliata Panna vo Váhu
@2
jebte na prsty, skúste sprchu