So svojím priatelom som nedávno mala prvý sex.Bolelo to ale nekrvácala som, jeho to prvý krát nebolelo vôbec.Ale asi 4 krát čo sme to robili sa sťažoval na bolesť.A neskôr som videla na nohavičkách aj krv,myslela som že je moja ale bola jeho.Pod žaluďom s
Ach bože, cítim sa ako v stredoveku. Deti spolu sexujú a ani nevedia, ako to používať...
Krváca preto, lebo si natrhol spoj medzi predkožkou a kožou na žaludi... Bežná vec pri sexe na sucho, alebo príliš rýchlom vniknutí. Otázka je, prečo spolu spíte "nasucho", sa divím, že z toho niečo príjemné máte.
proste sa mu na/pretrhla uzdicka. na zahojenie takeho citliveho miesta treba aspon 2 tyzdne bez drazdenia, preto je jasne, ze po 2 dnoch krvacal. divim sa mu, ze sa mu vobec chcelo, ved to ho musi fajne stipat. ale zahoji sa to samo.
dpc ale toto je moja kurevska nocna mora a furt ked sa k niecomu schyluje tak na to myslim a potom to obcas tak aj vyzera :´ ´(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A nechápem prečo to robíte "nasilu" a "nasucho" .
a on nech s tym ide k urologovi..
k teme: nech ide k doktorovi.
Krváca preto, lebo si natrhol spoj medzi predkožkou a kožou na žaludi... Bežná vec pri sexe na sucho, alebo príliš rýchlom vniknutí. Otázka je, prečo spolu spíte "nasucho", sa divím, že z toho niečo príjemné máte.
proste sa mu na/pretrhla uzdicka. na zahojenie takeho citliveho miesta treba aspon 2 tyzdne bez drazdenia, preto je jasne, ze po 2 dnoch krvacal. divim sa mu, ze sa mu vobec chcelo, ved to ho musi fajne stipat. ale zahoji sa to samo.
dpc ale toto je moja kurevska nocna mora a furt ked sa k niecomu schyluje tak na to myslim a potom to obcas tak aj vyzera :´ ´(
A nesmejem sa tebe