Jazvy mám iba na brade a lícach.... Ale je to aj tak veľmi obmedzujúce, nemôžem ani odísť von bez make upu alebo korektoru :/ Chcela by som sa spýtať, ako riešite problém s jazvami po akné ? Na chemický píling a ani na laser nepôjdem, nemám na to financie
vraj na to pomaha chemicky peeling v dakom kozmetickom studiu, a este aj laser to vie vraj odstranit..len to stoji dost penazi a treba viac procedur.. ale mne ten peeling vobec nepomohol..aspon nemam ten pocit, jazvy stale vidno
asi ani hentie kozmetické zákroky ti pleť úplne nevyhladia... a od peelingov, čo kúpiš v drogérii alebo vyrobíš doma, už vôbec nečakaj zázraky.
ale tak správnym použitím peelingu tomu neublížiš, a možno sa ti to časom zjemní. a skús ešte aloe. nejaký čo najviac percentný roztok alebo gél. ideálne v spreji. aloe je zázrak na pokožku
ja mám po celých lícach, pod očami, ja krava dávala som si pred tukové vankúšiky a vyzerajú to ako vrásky a bola som s tým u kožnej a povedala mi, že sú to jazvičky a na čele jazvičky po akné a pod nosom tak to som si urobila sama bol to úraz. Dávam si na to čokoľvek už.
Myslíte, že mi pomôže kalciová masť alebo gáfrová masť?
Ak nič nepomôže, tak v budúcnosti pôjdem na laserovú operáciu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
zmiešaj med, olivový olej a cukor alebo med a kávu tiež mám také jazvy a toto mi pomáha
ale tak správnym použitím peelingu tomu neublížiš, a možno sa ti to časom zjemní. a skús ešte aloe. nejaký čo najviac percentný roztok alebo gél. ideálne v spreji. aloe je zázrak na pokožku
fakt? no ja mám asi trochu menej percentný sprej, a ten je fajn. ale nejako som sa nedopátrala k tým percentám
» www.jazvy.sk/produkty-sk/pro...
Myslíte, že mi pomôže kalciová masť alebo gáfrová masť?
Ak nič nepomôže, tak v budúcnosti pôjdem na laserovú operáciu.