Čaute chodím k zubárovi už dlhšiu dobu a stále má dáky problém. že ma zapálené ďasná alebo tak a ked idem k obvodnej zubárke povie , že ich mám pekné súú ružové mali ste s tým dakto problém ? ako ich budem mať ešte krajšie ? a bolí strojček ?
vies, ono zapalene dasna na prvy pohlad moc nevidno, takze to ze ich mas ruzove ti je tak na dve veci..asi by som vymenila obvodnu zubarku ked ti nevie zistit ze mas zapalene dasna
Ja som nemala zapálené Ale viem že pomáha taká vodička na kloktanie (Florsalmin???) A strojček nebolí Iba keď to uťahuju tak potom je to trošku citlivejšie ale inak pohoda
@bangbangboom - Ja som ich mávala krvavé a červené a proste ona stále , že sú v pohode a on pindáá v kuse , že zle a to som už aj v Martine bola a povedala , že sú fajn.
@anettee tak to je potom rozdiel no.. lebo viem ze aj mne zubar povedal ze mam zapalene dasna a ja som to vobec netusila, lebo ma nic nebolelo ani nic
ale inak mam pocit ze zapalene dasna ma snad kazdy druhy clovek
pri zapalen. dasnach treba čistit medzizub. priestory medzizubnymi kefkami, ustne vody nie su moc dobre, hlavne tie čo maju alkohol- to mi povedal aj dentalny hygienik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
lacalut sensitive pomaha na dasna a zubna sprcha.
boli prve dni, potom je to fajn
ale inak mam pocit ze zapalene dasna ma snad kazdy druhy clovek