Dobrý Deň, Mám 15 rokov,(muž) a pred 3týždnami sa mi (z ničoho nič, (nevylučujem že som sa udrel) na čele objavila maličká hrčka, ktorá sa mi ešte zmenšila nieje takmer vobec vidno, iba cítiť trochu pri dotyku, mám ju už niečo cez 3týždne, Pri dotyku je t
asi taky malý fibróm,je to nezhubné zmnoženie spojiva, zvlast ked sa to nezvecsuje sa nemusis bat podla mna
tak si to furt nepapri, ukludni sa a ked si z toho taky, vyplaseny tak chod za doktorom, sak nato ho mas
a povie ti asi presne to co si napisal vo svojom prvom poste
@helpiS hmm toto je zaujimave. aj moj brat ked mal asi 17 /teraz ma 19/povedal ze ma na cele hrcku,opisal ju presne tak ako ty /nevidno ju,len ju citi/ a tiez sa preto trapil. natieral ju roznymi mastami,bral vitaminy a nic mu nepomohlo. a stale je zivy a zdravy
ak ti mozem poradit,kasli na to.moze to byt neprijemne ale pochybujem ze je to nejaka smrtelna choroba. skus si to nevsimat lebo dopadnes ako moj brat co uz pomaly cely den nerobi nic ine len beha po byte od zrkadla k zrkadlu a obzera si v nej celo. /uz je nam vsetkym naozaj na smiech/
@helpiS Naozaj, myslim si ze to nic nie je a i keby to naaaaaaaaaaahodou nieco bolo (vobec nevravim ze zhubne alebo tak), tak rozhodne to tych par dni pocka, a potom mozes ist k doktorke aby sa na to pozrela a mohol si byt kludny. Co ty na to?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Omg clovece, kazda hrcka nie je nador.
Šak ale mi nemizne
tak si to furt nepapri, ukludni sa a ked si z toho taky, vyplaseny tak chod za doktorom, sak nato ho mas
a povie ti asi presne to co si napisal vo svojom prvom poste
ak ti mozem poradit,kasli na to.moze to byt neprijemne ale pochybujem ze je to nejaka smrtelna choroba. skus si to nevsimat lebo dopadnes ako moj brat co uz pomaly cely den nerobi nic ine len beha po byte od zrkadla k zrkadlu a obzera si v nej celo. /uz je nam vsetkym naozaj na smiech/