Mám taký problém..že vždy keď sa holím..ehm ..tam dole ..tak sa vkuse vyhádžem..nie veľmi ale trocha hej..a zaujímalo by ma ..že či na to používate nejaký krém alebo niečo podobné ..ja si na to zvyknem dať púder na detské zadky..trocha to pomôže ale
no, odkedy pouzivam Gillet venus tak s tym problem nemam, ale napríklad je dobré po holení namazať si oholené miesto nechtíkovou Indulonou, lebo Indulona je najvác!
@iwushica poznam teda a presne aj ja si davam puder, voda po holeni a take veci ma stipu ptm ..ale furt to mam take ani neze vyhadzane, ale cervene podrazdene
mne pomaha,ked si predtym urobim peeling.da sa kupit v drogerii,mas vela moznosti,ale mozes si urobit aj taky domaci,ten je asi aj lepsi zmiesas olej a cukor/sol,ale davaj pozor,aby ti to tam nevoslo a este pouzivam aj gel na holenie satin care alebo ako sa to vola,po nom som ako babatko skus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
aku mas ziletku?
Aku mas ziletku sa ta pytam???