Nakoľko moje vlasy rastú dosť pomaly a do mesiaca majú sklon mať zničené a rozštiepené končeky premýšľam nad hennou na vlasy. Nikdy som si vlasy nefarbila chemicky lebo nechcem meniť svoju pôvodnú farbu len na ne naniesť ochranný balzám, aby sa menej niči
áno existuje aj bezfarebná henna a tá je určená práve na to, aby sa používala ako zábal na vlasy. Ja som ju tiež používala pomohla mi. Nemala som také suché vlasy a rýchlejšie rástli.
Používala som práškovú z DMky jedno balenie mi vystačilo na 2 použitia, zalievala som len horúcou vodou a pridala som trochu oleja. A nechala som ju pôsobiť vždy 4-5 hodín.
Vdaka vsetkym za odpovede super ze je aj bezfarebna, asi skusim, no este som premyslala ci by potom nestacila aj nejaka len Henna maska po beznom umyvani vlasov, alebo je takato trvalejsia henna lepsia?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Používala som práškovú z DMky jedno balenie mi vystačilo na 2 použitia, zalievala som len horúcou vodou a pridala som trochu oleja. A nechala som ju pôsobiť vždy 4-5 hodín.
Hádam som odpovedala na všetky otázky
odstráň šampony so silikonmi
a odporúčam origoš hennu... niekoľko krát do roka dať na háro...
ale ja mam po nej teda vlasy slamove o dost viac