Je jedno, či je mladší alebo starší, pokiaľ si rozumiete a klape vám to. Mňa priťahujú skôr starší, ale aj tak netvrdím, že je "lepšie" byť s niekým starším... najlepšie je byť s niekým takým, pri kom sa najpríjemnejšie cítiš.
hah no má 35..a poznáme sa 2 roky ale až teraz sme sa vzájomne odhodlali si vyznať lásku .. jednak je to pre mňa niečo nové čo ma aj priťahuje a jednak mám obavy , že ten vzťah má iný level ako doteraz .. každopádne sme sa nehali uniesť zamilovanosťou.. hmm ja som bol síce slobodný ,no tá dotyčná osoba slobodná nieje a ani nebola ,čiže je už vydatá ... uff
Sme spolu šťastný a basta ... chápe ma ,chápe to ,že žijem bez rodičov ktorí su na druhom svete má dobré srdce ako ja a napriek tomu kolko má rokov sa dokázala do mňa zamilovať... aj ked sme to nechceli tak k tomu jednoducho dospelo ..pomáhame si navzájom, dôverujeme si.. proste tie teenegearske vzťahu mi už išli aj tak hore krkom .. a viem ,že ked mám vzťah s niekym starším je to len pre moje dobro a o to som viac skúsenejší ked by som mal náhodou zálusk na nejakú 25. ale nie .. no proste je to jedno na veku nezáleží ani na kráse , proste máme vzájomné kritériá a navzájom sa doplňame ..je to asi najkrajší vzťah zo všetkých a mnohí mi môžu len závidieť aj ked o to nestojím
DAkujem za Vaše názory ,ale myslím, že mentalita mladých ľudí nieje taká vyspelá ako som si u niektorích predstavoval -..
No prepac, nahodou ja sa tiez povazujem za mladeho cloveka a moja mentalita je viac nez vyspela
Tu nejde o to, ci je dotycna od teba mladsia, rovesnicka, alebo starsia. Ide o to co k nej citis. A ak ju milujes, vek je iba smiesne nepodstatne cislo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
podla mna ti klame.
len mne to pride vtipne?
ani tak ani tak.. je to úplne jedno
Ale z dlhodobeho hladiska su pravdive komenty nadomnou... predstav si ze budes mat 30-40...
DAkujem za Vaše názory ,ale myslím, že mentalita mladých ľudí nieje taká vyspelá ako som si u niektorích predstavoval -..
Tu nejde o to, ci je dotycna od teba mladsia, rovesnicka, alebo starsia. Ide o to co k nej citis. A ak ju milujes, vek je iba smiesne nepodstatne cislo.
Ci v com je prekazka?
ale doteraz sa mi to ukázalo skôr ako nevýhoda...