Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať na toto: môj frajer takto pred rokom prekonal, resp.prechodil zápal pľúc. Lekár mu stanovil zlú diagnózu. Vyzdravel sa, ale odvtedy ako keby ostal stále zahlienený. Stále vykašliava, soplí. Jedna vec je, že je alergik, s
netusim a na tie operacie by som nesiel ani za nic este by mohol skoncit ako mrzak nase zdravotnictvo je take pekne ze len beru velke prachy a nic nevedia ... inak aj ja stale smrkam cely rok a som aj alergik ale asi moc nechrapem neviem
ORL (usne-nosne-krcne) urcite.
ja takto posielam mamu (spavam pri nej v izbe), ona tiez prekonala nejaku chronicku nadchu, dva razy jej prebijali dutiny a odvtedy ma strasne problemy, stale je zahlienena, ma to podrazdene... neviem ju dokopat, aby s tym sla k lekarovi, pritom sa takto nevyspi poriadne ani jedna z nas. takze presne viem, ako sa citis, ale bohuzial ti viac, ako lekara odporucit neviem, pretoze moja mama s tym tiez nic nerobi.
Na ORL mu odporučili tú operáciu. A on dovtedy nechrápal, pokym nemal ten zápal pľúc a neostal zahlienený. Ja nie som lekár, ale ak chrápe z opuchnutých slizníc, tak mu vybratie kostí z nosa nemôže pomôcť, keď problém je niekde inde. Tak za to sa pýtam, či nemáte nejakú skúsenosť s lekárom, čo by mu vedel pomôcť s tou zahlienenosťou,čo mu zostala po tom zápale pľúc, žeby sa príčina problému odstránila a nie aby sa skúšalo rezať doňho či mu to naaahodou nepomôže. Ale ďakujem za názory
@tonaaa no pocula som, ze problem moze byt aj v nejakom bacilovi, ktory je permanentne usadeny na tych dutinach a sposobuje taketo problemy. na ORL mu nebrali stery? zalezi aj k akemu odbornikovi ides, nechcem byt zla, ale niektori doktori akoby si robili svoju pracu len z povinnosti, takym sa treba vyhnut..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ja takto posielam mamu (spavam pri nej v izbe), ona tiez prekonala nejaku chronicku nadchu, dva razy jej prebijali dutiny a odvtedy ma strasne problemy, stale je zahlienena, ma to podrazdene... neviem ju dokopat, aby s tym sla k lekarovi, pritom sa takto nevyspi poriadne ani jedna z nas. takze presne viem, ako sa citis, ale bohuzial ti viac, ako lekara odporucit neviem, pretoze moja mama s tym tiez nic nerobi.