@method od fitness fora to ma fakt daleko. Tu su vacsinou uplne nezmyselne a fakt zbytocne otazky a milion fitness/ vyzivovych expertov s velkymi skusenostami
A na tom obrazku chyba Glute Bridge, pripadne este gluteham raise ale nato treba mat kurva silne hamstingy. Takisto este nejaky cvik na extenzory, podla chodze vidno, ze vacsina zien ma uplne oslabene extenzory bedra.
A k tomu glute bridge, nechape, preco po mne obcas ludia pozeraju, ked cvicim glute brige
A ako zene by som skor odporucil vypady ako drepy, lebo drepy i tak nebude chciet robit poriadne a vypady sa lahsie nauci, nejaky sumo deadlift.
určite pozri stránku posilka.tv. Sú tam dobré videá od Nicol Weiterovej a Eriky Kačincovej. Ja som začínala podľa nich cvičiť, teraz si to obmieňam podľa seba
@bress aj tak su tito ludia co si tu pytaju rady stratene pripady v 99% zato kukaju lebo to proste nezvyknu muzi cvicit, hocico urobis take co sa nezvykne tak budu kukat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
A na tom obrazku chyba Glute Bridge, pripadne este gluteham raise ale nato treba mat kurva silne hamstingy. Takisto este nejaky cvik na extenzory, podla chodze vidno, ze vacsina zien ma uplne oslabene extenzory bedra.
A k tomu glute bridge, nechape, preco po mne obcas ludia pozeraju, ked cvicim glute brige
A ako zene by som skor odporucil vypady ako drepy, lebo drepy i tak nebude chciet robit poriadne a vypady sa lahsie nauci, nejaky sumo deadlift.