chcel by som pribrat mam 21 rokov vysoký 185 cm váhu mam len 63 kg , čo je dosť malo .vštky vysetrenia mam dobre lekarom potvrdene ze som v pohode. Co by ste poradili ? Aby som čo najrychcelsie pribral a mal pekne telo
dakujem
cvičiť a popritom sa dostatočne stravovať, aby svaly mali z čoho rásť. aj keď je škoda, že sa pýtaš až teraz, kým má človek -násť sa s tou postavou lepšie pracuje... na druhej strane, lepšie neskoro, ako nikdy, však? podľa výšky by si potreboval pribrať tak 12 kg, musíš rátať ale s tým, že aspoň ten rok to potrvá...
@nightmaree ale ona je žena, a on muž.... @lacok musíš menej sedieť pri PC.... Potom proste musíš viac jesť, a ak ješ dosť - naozaj, tak kúp niaky protein, alebo najlepšie Gainer - ten je zameraný na väčšiu hmotnosť a objem... Odporucam napr. Brutal Gainer, dá sa objednať na proteiny.sk ale popritom musíš posilňovať a nesediet za PC, keď len sedis tak svaly ochabu lebo ich nepoužívaš...
@pstros213 zabúdaš, že čím viac bude jesť, tým rýchlejší jeho metabolizmus bude... keď bude cvičiť, jeho telo si bude samo žiadať, koľko potrebuje na to, aby zvládlo aj budovať postavu že osobná skúsenosť, nabrala som tiež ako pubertiačka "zrazu" 12 kíl za dva roky...
@kitty7 takmer vsetky ženy v 13-tke priberu a ja napr. Keď som mal 14, pribral som od 13-tky 10 kg, a bol som o čosi vyšší ale telo som mal stále rovnaké, to je tiež zaujímavé, hmotnosť sa v pubertalnom veku ťažko u chlapcov naberá... Či objem som chcel napísať
@qwedsayxc nehovorím, že by som nepribrala, ale určite nie toľko, keby necvičím mne sa tuk neukladá doteraz, všetko, čo som pribrala bola čistá svalová hmota aj mám na to "krásne" spomienky v podobe strií... navyše som za ten čas vyrástla asi o 2 cm, takže to je veľký rozdiel...
poznám jedného človeka, presne tvoj prípad, akurát že bol ešte o niečo ľahší. zjedol za desiatich a nič, všetky výsledky z vyšetrení v poriadku... ale bol strašný nervák a pri tom musí veľa energie spáliť. takže skús sa nestresovať, v klídečku, nič nerob a jedz
ak tu niekto písal že jesť veľa je správna cesta a ak si chudý asi ješ málo je to totálny blud.
hlavne by si mal zistiť aké potraviny ti robia dobre a aké zle, napríklad si možno povieš že keď človek zje jablko, je to super je to zdravé, ale vôbec to tak nie je, je rozdiel čevené a zelené jablko, ja napríklad nemôžem jesť zelené jablká lebo mi vyplavujú z tela minerálne látky a tým pádom som aj strašne chudá, lebo som jedla samé také potraviny, ktoré mi z tela všetko vyplavovali..
určite nie je správne nadžgávať sa od rána do večera nejakými nezdravými jedlami len aby si pribral, na to treba systém, musíš si všímať svoje telo, čo mu robí dobre, čo zle, a hlavne by si asi mal začať robiť nejaký šport držím palce
» www.leangains.sk/... ak to skusis tak mi potom povedz vysledky chystam sa na to uz vyse polrok, zial vyzaduje to cas a peniaze,ktorych momentalne nemam dostatok.
Furt je lepšie byť taký aký si akoby si sa nemal pretrepať cez dvere. Keď priberieš, priberieš. Nerob z toho vedu aj tak chce väčšina ľudí pravý opak a ty ho vlastníš.
Diky , vyskušal som niečo od lekara injekcie no vobec nič žiadna zmena , mal som aj proteiny kde bolo ak uvidim že priberam mam hneť prestat no nič take a schudol som 5 kg no neskor sa mi vaha upravila na tuto aku mam . Venujem sa jazdectvu ale nemyslim že by to mohlo ovplyvnovat moju vahu . Pribrat chcem lebo k praci by mi to dost pomohlo a preto by som vyskusal hoc co , jedenie nepomaha ziem fakt vela toho ale na vahe sa to neodzrkadluje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
on musi ztrojnasobit porcie, troska sa hybat a to je cely trik
@lacok musíš menej sedieť pri PC.... Potom proste musíš viac jesť, a ak ješ dosť - naozaj, tak kúp niaky protein, alebo najlepšie Gainer - ten je zameraný na väčšiu hmotnosť a objem... Odporucam napr. Brutal Gainer, dá sa objednať na proteiny.sk ale popritom musíš posilňovať a nesediet za PC, keď len sedis tak svaly ochabu lebo ich nepoužívaš...
» new.biomag.sk/show_article.ph...
Inac je to pure gold. S tym clankom som nabral asi 20kg.
hlavne by si mal zistiť aké potraviny ti robia dobre a aké zle, napríklad si možno povieš že keď človek zje jablko, je to super je to zdravé, ale vôbec to tak nie je, je rozdiel čevené a zelené jablko, ja napríklad nemôžem jesť zelené jablká lebo mi vyplavujú z tela minerálne látky a tým pádom som aj strašne chudá, lebo som jedla samé také potraviny, ktoré mi z tela všetko vyplavovali..
určite nie je správne nadžgávať sa od rána do večera nejakými nezdravými jedlami len aby si pribral, na to treba systém, musíš si všímať svoje telo, čo mu robí dobre, čo zle, a hlavne by si asi mal začať robiť nejaký šport držím palce
ale aj tak nechápem načo, ľudia pri sebe sú náchylní viac na všakokovaté choroby