Zdravím. Som chalan a zaujímalo by, či niekto nemáte skúsenosti s červenou tvárou. Mám aj akné ale nieje to až také strašné. Neviete ako to odstrániť alebo kôli čomu mám tú pleť takú červenú?
Ja mám tiež hrozné problémy s pokožkou najviac mi pomáha olivové mydlo a kokosový olej nič iné nepoužívam už druhý mesiac a veľmi sa mi zlepšila kvalita pokožky, mne práveže ani bioderma či vichy a podobné produkty z lekárne nikdy nepomohli a to mám odskúśané toho strašne veľa a dobrá je aj kozmetika lush
Ja mam problem s tym ze ked sa spotim strasne rychlo ostanem brutalne cervena v ksichte a potom sa ma vsetci pytaju ci neomdliem ale ja pritom este v pohode vladzem
a este som neprisla na nic, co by nejak pomohlo, asi sa to ani neda
@nikkaaa hej určite to zato pomáhať niekomu musí ja len som napísala čo pomohlo mne a je to aj lacnejšia alternatíva ale tak nech vyskúša čo uzná za vhodné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ja som mala take cervene flaky na tvari a nezabralo mi nic tak dobre ako toto, ale samozrejme ze na kazdeho to moze mat iny efekt
a este som neprisla na nic, co by nejak pomohlo, asi sa to ani neda