rozpravala som sa s kamoskami o bazkavani (my sme to volali ze lizanie a dozvedela som sa ze oni su v tpm uz skusene. A tak som o tom zacala premyslat a ako naschval vsade kde sopm zla boli páriky a olizovali sa.
2. áno, už som sa bozkávala, mala som 14 rokov a bolo to s mojím prvým chlapcom po tom, čo už sme spolu 3 dni chodili (sila čo? dnešné 14tky po 3 dňoch rozťahujú nohy )
3. ty nemáš robiť nič, keď jedného dňa narazíš na chlapca, ktorý sa ti bude páčiť a budeš sa páčiť aj ty jemu tak to príde, ono to nie je hanba mať 13 rokov a byť v tomto smere ešte neskúsená, aj keď ti to pripadá inak, lebo tvoje kamošky sú už ďalej.... ale podľa môjho názoru je lepšie sa prvý krát bozkávať s chlapcom, ktorého máš rada ako s niekým len preto, aby si to skúsila (a to isté platí aj pre sex), tak neurob chybu ako mnoho ďalších
Ale nie vážne v prvom rade nebuď blbá. Keby sa trošku vyznáš tak väčšine tých olizujúcich sa párikov nemáš čo závidieť, dokonca by sa ti to zdalo až nechutné.
ako v 13 som ledva vedela co to je nejake chodenie a vobec mi to nechybalo, nebud ,,ovca ,,ako sa to dnes nosi .. predstav si ze by to bolo o tom ze vsetky kamosky sa rovnako obliekaju a ty len preto aby si zapadla robis to iste ale nepacilo by sa ti ..co by si robila?
ja som sa bozkaval prvykrat asi pred pol rokom a nevycitam si to, som rad, ze som si pockal na tu pravu...nemyslim si, ze v 13 by si sa mala niekam ponahlat
Mala som 16 a bozkávala som sa s mojim prvým frajerom asi na 4. rande... a sme spolu doteraz...v 13 rokoch som si pomaly ešte zakrývala oči pred telkou...
ja som si v 13 myslela ze zomriem ako stara panna ked ma nikto nepobozkal nahodou a mala som z toho depky ale ja som mala tazku pubertu mne jebalo az strach
pffff 14 som mala ked na to doslo
doslo k tomu velmi zle a bolo to velmi zle (nie z technickych pricin)
hohoho mala som 14, nevedela som stať na nohach, nepametam si to a neviem ako k tomu došlo, ale minule som sa tak zamýšľala a za triezva som nikdy nebozkavala
kasli na to, este mas na to dost casu. ja mam 16 a tiez som sa este nebozkaval. mal som moznost ale bal som sa ze dostanem aids tak som to nerobil (to som mal asi 12)
presne nad tymto som poslednu dobu rozmyslala,ze kam toto speje ked sa mi moj znamy chvalil tym ze ma babu a tak strasne vazne ako keby to malo byt naveky tiez ma 13... A viem ze toto riesil uz dlhsie same baby..tam by sa mal este ucit nech sa na strednu aspon dostane a tak som rada ze mojho brata take veci netrapia a ani este dlho trapit nebudu, tiez ma 13 ale jeho velka laska je pocitac
Prihovárať sa nemusíš. Vyhliadni si ktoréhokoľvek sympatického jedinca, zaves sa mu na krk, pricucni sa mu na ústa (max. 4 sekundy, aby sa nestihol spamätať), potom ho odtlač, povedz "čo robíš ,ty úchyl?!" a zhnusene odíď. Ale pozor, zaslintáš sa a navyše môžeš dostať herpes.
aj ja som sa bozkávala prvý krát v trinástich doteraz to lutujem .. a mala som vtedy ten istý problem ,že všetky moje kamaratky boli už skúsene len ja nie a tak sa to stalo na diskotéke s chalanom ,ktorého som tam spoznala ... máš ešte čas na takéto veci nemáš sa kam ponáhlať a uvidiš to ,že časom to príde a najlepšie bude ked to bude s chlapcom ,ktorého budeš lubiť a nie len tak z hocikým
Prvý krát som sa bozkávala keď som mala... fúúú, tak teraz neviem, asi medzi 13-15 Bolo mi z toho dosť zle a dodnes to ľutujem Takže ak ti môžem poradiť, tak počkaj, kým to príde samo. Alebo to skús s kamarátkami, keď sú také skúsené
v 13-tich som mala úplne iné starosti ako niekomu pchať jazyk do úst... Nechápem prečo ťa to musí tak trápiť, že či máš alebo nemáš s bozkávaním nejaké skúsenosti... tam sa choď hrať s Barbie a na bozkávanie si ešte pár rokov pekne počkaj...
Viem, ze ja nie som ovela od teba starsia ( az o rok ^-^ ), a tiez som sa nikdy nebozkavala... a ani mi to nevadi, netrapi... raz na to urcite dojde, tak covsa stresovat nad nejakym drblym bozkavanim...
Grow up... i keď ja keď nad tým rozmýšľam, tak prvý krát som bola asi len o rok staršia od teba. Ale aj tak, neriešiť to. Ak sa chceš pozkávať "aby bolo" tak to fakt nestojí za to.
Zbytocne stresujes pride chlap budete sa bozkavat a pride to samo mne pridde trapne si to skusat hlavne trpezlivost a nebat sa toho ked budes mat 2 polovicku uvidis ,ze nic hrozne to neni hlavne by si mala vediet 3 pravdila alebo kolko je pravidiel co je hrozne pri bozkavani ale tie veci najdes aj na internete
Nebuďte trápni ľudia, všetci to tu kritizujete a robili ste to isté (pfuj !) Dievčatko to všade vidí, tak to chce skúsiť nie? To je normálne si myslím a už ma ani neprekvapuje vek,v ktorom to chcú skúšať. A čo piču?! Ak sa z nej stane kurva, jej problém. Víš čo, počkaj si na nejakého chlapčeka, s ktorým si to môžeš skúšať... Nie, že prídeš za niekym a sa ho opýtaš, či sa s tebou nechce olizovať... trololo
V 13 som sa hrala ešte na poli s ostatnými deťmi ...skús to aj ty. Nechápem prečo takéto deti preskakujú obdobie detského veku a okamžite sa vrhajú do dospelosti...sa zamysli nad sebou. A neopič sa po svojich spolužiačkach ....
a čo je na tom čudné, že v 13tich chce skúsiť aké je to bozkávať sa? aj ja som to chcela vedieť. Lepšie ako keby mala chcieť, aké to je byť zdrogovaná heroínom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
2. áno, už som sa bozkávala, mala som 14 rokov a bolo to s mojím prvým chlapcom po tom, čo už sme spolu 3 dni chodili (sila čo? dnešné 14tky po 3 dňoch rozťahujú nohy )
3. ty nemáš robiť nič, keď jedného dňa narazíš na chlapca, ktorý sa ti bude páčiť a budeš sa páčiť aj ty jemu tak to príde, ono to nie je hanba mať 13 rokov a byť v tomto smere ešte neskúsená, aj keď ti to pripadá inak, lebo tvoje kamošky sú už ďalej.... ale podľa môjho názoru je lepšie sa prvý krát bozkávať s chlapcom, ktorého máš rada ako s niekým len preto, aby si to skúsila (a to isté platí aj pre sex), tak neurob chybu ako mnoho ďalších
Ale nie vážne v prvom rade nebuď blbá. Keby sa trošku vyznáš tak väčšine tých olizujúcich sa párikov nemáš čo závidieť, dokonca by sa ti to zdalo až nechutné.
ja som sa začal bozkávať asi v 14 tuším alebo tak nejak...
A bolo to celkom fajn...
To ešte s jedného známeho sestrou keď sme hrali flašku .D
buď rada a užívaj si detstvo..
choď von s kamarátkami a kašlii na bozkávanie
ja som mala 15 tuším, bolo to na druhom rande, ostali sme spolu dva mesiace a potom odišiel z krajiny (hádam nie kvôli mne )
Máš času, všetci sme boli nedočkaví,ale príde to..a potom budeš závislá
pffff 14 som mala ked na to doslo
doslo k tomu velmi zle a bolo to velmi zle (nie z technickych pricin)
je to tak isto ako chlapci (16-17r) na pol autobusu riesia,ze sukaju za ĺigy a pritom sa tych bab ani nedotkli.. trapas..
no a mna v 13tich zaujimal sport a nie baby a to sa tahalo dost dlho..az po dospelost..tusum 19..(a co?!)
holka mas cas a hlavne uvaz ci budes pouzivat rozum abo hormony..
inak az v 15 dockaj casu co na tom ze oni su skusene, jednak si mozu vymyslat a po druhe to nic neznamena
@najivna "ale ja som mala tazku pubertu mne jebalo az strach" preco je tam minuly cas?(a)
nikam sa neponahlaj, zarucene viem ze neumries ak sa prvy krat budes bozkavat az v 17
( no offence)
a čo je na tom čudné, že v 13tich chce skúsiť aké je to bozkávať sa? aj ja som to chcela vedieť. Lepšie ako keby mala chcieť, aké to je byť zdrogovaná heroínom