Nasadenie nebolí..no prvý týždeň ma boleli celé ústa neskutočne ani som nič nejedla poriadne..no potom to už bolo v pohode..potom ťa ešte nejaký deň bude bolieť keď ti ho budú zaťahovať..ale to je až neskôr
*mi .. vôbec nie, mne aj všetci vraveli že schudnem lebo ma to bude bolieť a nebudem vedieť jesť, ako trochu ma bolelo keď som hrýzol ale inak som úplne v pohode jedol
keď ti ho dávajú tak nie, potom dáke 3-4 dni dosť, potom ešte tak týždeň ale menej a potom pohoda .. a keď ti menia gumičky tak mňa to zvykne tak prvé 2-3 dni bolieť a potom v pohode
Tak ja som prve asi 2 dni takmer sa ani nemohol dotknut zadnych zubov (mal som tam take tie kruzky). A potom ma rodicia nutili jest veci ako chleba bez korky (nebolo to az tak zle ale potom som zistil ze mozem jest takmen vsetko.
vobec to neboli, mne to len nalepili a ani som nevedela kedy a už som ho mala na zuboch bolesti pridu neskor ale to zvladneš ja už ho mam rok a nechcem ho dat ani dole D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
urcite menej ako to zacne boleit na druhy den
urcite menej ako ked si jebnes malicek o roh postele
nieco na povzbudenie: