To sa len mne zdá, či to už vážne "ten, kto nepije" sa kvôli svojej abstinencii stáva automaticky neobľúbený, resp. "čudný", v dnešnej spoločnosti (myslím tým mládež 14+ rokov, a možno aj nižšia je tá hranica)...a popritom človek môže byť v pohode, no len
Ale prosimťa, tu nejde vôbec o to či niekto pije alebo nie. Tu ide len o začlenenie do skupín. Mam kamaráta ktorý nepije takmer vôbec , vždy len pivo kradne (hajzel) A máme ho radi
nepijem, nepovazujem za zmysel zivota ozierat sa v 15 kazdy piatok. Jedna moja spoluziacka na to doplatila, capli ju polisi. A to tusim nemala este ani obciansky...
@mato21 ja si myslim ,ze nieco na tom bude ....ale mna nevyclenili kvoli tomu z partie ...a nie som na "okraji" spolocnosti preto ,ze nepijem alkohol ,...a aj tak mam viac tych priatelov ,co nepiju tak ako ja ale myslim ,ze je to na kazdom cloveku individualne
nemozes to brat tak vseobecne .... u niekoho si kvoli "nepitiu" neoblubeny, u niekoho si vdaka tomu oblubeny a niekomu to je jedno, pretoze si nevsima co pijes, ale to aky si ...
@pawliee veď jasné...len práve dnes som mal na túto tému zaujímavý rozhovor s kamarátom, a veľmi som ho nepochopil, tak som bol zvedavý na iných ...ja si síce pivko rád dám( Plznička krásna ), no žeby som mal sa za potrebu nadrbávať, to zas nie...ale je to vážne asi len vec 13-16 ročných...no neviem
@grapfruit kks ty máš argumenty to že sa robí "čurbes" okolo toho, že 14tky sa už venujú sexu neznamená, že to je normálne ale divné a fakt neviem ako to už len ospravedlňuje alkoholizmus teenagerov
Ja nepijem,pil som , ako je to dobr avec ten alkohol na zabavu ale odkedy cvicim poriadnejsie tak ani kvapka Niesom nejaký outsaider niesom šikanovaný som sice hamblivý a alkohol mi stym kusok pomáhal ale už som natom lepsie ako pominulé roky viem sa odviazat aj bez neho a rešpekt a svoje psotavenie som si ním veru nezískal ....
Je to vec druheho stupna zakladnej skoly, stredoskolakov a zrejme (ale to neviem) aj vysokoskolakov. Je to v kazdej triede v kazdej skole.....
Vsade sa pije a ziaci, ktori nepiju su bud neoblubeni, alebo clenmi vacsinou mensej skupinky ktora nepije a nema si velmi co povedat s tou skupinkou, ktora pije.
Ale kuva kaslem na to idem sa nadrbat 5 dni nerobim nic ine, len chodim na birdz a vypisujem svoje ""inteligentne "" vyjadrenia do kazdej nezmyselnej diskusie ktoru sem pridate. Co z toho ?
Sobota zije kluby su otvorene zbohom virtualny svet.
@mato21 v prvom rade , neviem preco by si mal byt cudny, a ked uz tak z tejto diskusie to asi nezistim... v druhom rade, ja nepijem a kamaratov mam ...moj frajer tiez nepije tak sa zabavime my dvaja, a nepotrebujeme sa zaradovat do nejakej notorickej mladeznej spolocnosti.. resp. mozeme ich osrat... a v tretom rade ..dnes ako kuuuul babenQy a Xalosi...piju uz aj 11 rocni..takze tolko z mojej strany
..mam 15sice ale osobne si myslim ze nieje nic zle na tom ked si niekto vypije(normalne..) ale to ze niekto sa chodi ozierat kazdy vikend a vychvaluju sa s tym(!!)tak to mi IDE VAZNE DOST NA NERVY!!!!!!! aa,ze sa potom smeju tym co neboli s nimi,alebo nechceli ist...su to sprosty,vymleti ludia proste
..niketo sa dokaze normalne zabavit aj bez toho aby sa ozral!!
Ja som abstinent a mám priateľov čo pijú.. ale nestretla som sa s tým že by ma odsudzovali .. práve naopak.. v mnohých prípadoch som vyzdvihovaná, že som dokázala odolať
tak ja nwm co poznam ludi ktory nepiju nefajcia ani nic tak ani moc nechodia von, ale stale lepsie ako slopat jak kkt ako ja vcera napriklad som dostal facku aa bol som taky napity ze si dnes nepametam od koho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@9 "poznám pár ľudí, čo nepijú" ...no teda!
Vsade sa pije a ziaci, ktori nepiju su bud neoblubeni, alebo clenmi vacsinou mensej skupinky ktora nepije a nema si velmi co povedat s tou skupinkou, ktora pije.
Ale kuva kaslem na to idem sa nadrbat 5 dni nerobim nic ine, len chodim na birdz a vypisujem svoje ""inteligentne "" vyjadrenia do kazdej nezmyselnej diskusie ktoru sem pridate. Co z toho ?
Sobota zije kluby su otvorene zbohom virtualny svet.
..niketo sa dokaze normalne zabavit aj bez toho aby sa ozral!!
..TAK!!