@Glamorous a ja nechapem zeny ako ty kedze nevies o co sa jedna a preco sa to pytam..viem prichadza piatok tak si pomyslis ze idem pit..ale nieje to tak ..a vies kedy som pila nsposledy? na silvestra aj to len s rodicmi ako pripitok ...takze tvoj nazor tu nema hodnotu
@glamorous Akokeby si ty nikdy nemala 16... Veď to je už skoro dospelý človek a nazývať niekoho ščanda len tak? Pritom ona sa vôbec neháda, len ti to normálne vysvetlila
@Glsmorous mas pocit ze ja hadku zacinam ? urcite nie ... ale asi ta uraza ked vyvtaciam tvoj sprosty koment kt. nieje pravdivy...a to ze mas 21 o com pochybujem to nic neznamena ked mi tu nadavas bez dovodu tak sa zamysli
ty vole uz dost nemyslite? kazdy den dojdem na B a vsetci len jebu do glamorous.. neviem co tu zle napisala, tak sa skludnite .. a neviem preco sa tu neriesi ina pica....
@lankaska1 "Akokeby si ty nikdy nemala 16" o______O čo si sa tým snažila povedať? raz keď má predpísané lieky tak s alkoholom počkám či už týždeň či viac a je úplne jedno či mám 16 či 20
a môj názor vraj nemá hodnotu takže je úplne jedno ako ju nazvem. deal with it
@21 keď je podľa teba sprostosť že sa niekto čuduje prečo nevieš počkať jeden piatok s chlastaním keď berieš lieky tak si len potvrdila moje slová. ešte dačo?
@Glamorous chapes tomu ze nejdem pit? tym padom tvoj koment nema hodnotu kedze je nepravdivy a to jak si ma nazvala je mi jedno ja ti tu nebudem nadavat aj keby co mi povies
@glamorous to bola reakcia na to, že si jej nadávala do 16-ročnej ščandy.... No veď presne o to ide, že vek je len číslo tak súdiť niekoho podľa toho je dosť nerozumné. A tvoj názor má hodnotu, len ti to objasnila ako to je, bez akýchkoľvek nadávok
@lenkaska1 o_____________O ja nesúdim podľa veku ale podľa toho na akú chujovinu sa to spýtala...a objasnením by som nenazývala fakt, že sa najprv spýta po akej dobe sa môže opiť keď berie lieky a potom sa tu vykrúca, že nejde piť.....whatever :letim:
@soltyky ja sem nejak extra často nechodím, ale od glamky som tu nevidela za celý ten čas, čo som sa zaregistrovala, jeden pozitívny komentár bez toho, aby do niekoho nerýpala alebo nepridala uštipačnú poznámku. tak asi preto.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
No a je to tych 6 hodin cca... na tvojom mieste by som pockala.. ale akoze ked si das raz 2 deci vina tak sa nic nestane
a môj názor vraj nemá hodnotu takže je úplne jedno ako ju nazvem. deal with it
aspoň si neser do úst
peace
@22 pohode