Aky je vaš najväčší životný sen a čo ste preň ochotní spraviť,?
Môj sen je vyštudovať angličtinu a žurnalistiku v Prahe... a odísť do New Yorku . To je to najkrajšie čo si môžem želať... a mať krásny dvojposchodový byt a krásnu rodinu ... Ráno chodievať do práce, poobede s kamarátkami na kafé a večer písať nové čl
mojím snom je mať svoj vlastny atelier..kde by som sa realizovala a kreativne tvorila obrazy... kt. by sa nakoniec ocitli v galerii... A ja by som sa mohla aspoň takto vyjadriť...
@india haha dobrá otázka, s kamoškami by som bola len hodinku od piatej do osmeeej by som tu bola len pre familyy =D a s varením nevidím problém... Kto v NY si ešte sám varí? Ale nie.. Ale dalo by sa to rozhodne zariadiť
@kavovar atelier mysliš vo vlastnom byte či niekde mimo domova?
vyštudovat úspešne za programátora najprv sa dostať do nejakej veľkej slovenskej firmy a potom do zahraničia, najlepšie severské krajiny ženu už mám, deti budú
Mať malý pekný ekologický domček niekde v amerike v malom mestečku nedaľeko montrealu z tichým autíčkom na stlačený vzduch. Po čase keď by som sa na to cítil by tam pribudla rodina.
Ale ako to dosiahnem nemám šajnu Najkôr výhrou Lota - ale pre to nič neurobím lebo stávkovanie je podľa mna strašná glupocina... Ako elektrikár si teľo určite nezarobím Asi napíšem nejaký bestceler a budem na tom profitovať do konca života.
A ochotný sm pre to urobiť jediné čo sa dá - drviť angličtinu
Ale návrat realita... Budem rád ak pri dnešných cenách bez pomoci rodičov vôbec našetrím na byt/nájom a nebudem potom z tamaď musieť odýsť...
@svartros tak to je asi najlepšie povolanie aké može byť.. Moj brat ma kamaráta, ktorý je programátor a ten lieta pracovne z Paríža, cez Madagaskar, Grand Canaria, Londýn, New York až po Tokio a zarába státisíce mesačne... kiež by mi dal Boh programátorstvo do vienka
ja by som si to priala skor naopak...vystudovat na prestiznej univerzite...mozno boston alebo cambridge...ale skor to anglicko. par rokov tam pracovat, ziskat prax, kontakty a dobre meno a potom sa pekne krasne vratit na slovensko, mat dobre platenu pracu a spokojne si nazivat
momentálne mám jeden sen ajkeď nie najvačší ale musí mi to konečne výjsť takže sa budem fakt snažiť ako to len pojde...lebo ak mi toto nevyjde asi sa už zo zúfalstva zabijem...
@matiilen škoda že to nie je také jednoduché skončiť si strednú a odísť na Cambridge @Ivanka tak nam ho prezraaad @matus33 to je tá zvláštna filozofia pesimistov =D
@rulegirl ja som už teda poriadnu, štipľavú facku od lásky do srdca dostala.. spametavala som sa z nej 2 a pol roka... a teraz to stale trva ... obac su thake chvilky ... ale svoj sen si snivam dalej nehladiac na minulost, buducnost... existuje sen hehe
Ja chcem,aby každý jeden v živote poznal šťastie a lásku a nevymýšlali kraviny s vojnami a utláčaním. Aby rástli krásne stromy, slnko aby svietilo a vtáky aby štebotali.
A tak pre seba mi stačí domec s komínom, oproti vodopád a blízkosť tých čo ma budú mať radi
@27 ...no ja viem ze to nie je jednoduche. ale podla mna ani tvoj plan nie je jednoduchsi. pretoze v amerike je pozadovane ine vzdelanie...s prazskou univerzitou a diplomom tam podla mna uspejes len ciastocne...budes musiet dorabat nejake testy
ja som si jeden splnil a druhý si čochvíľa splním.. 1.) vlastniť originál Fender Stratocaster gitaru. Zarobil som si na ňu poctivo. 2.) Vidieť na živo Ritchie Blackmorea. Aj to sa mi splní 12. 2. 2009 v Bratislave.. Budem v prvej rade a budem ho vidieť ako na dlani..
byvat v amerike konkretne na miami a zit tam cely zivot v bohatstve s rodinou a robim preto to ze sa ucim po anglicky a studujem(aj ked nie velmi uspesne)
Dostat sa na univerzitu do zahranicia a aspon raz v zivote si pozriet New York... Ucim sa aj anglinu na bilingvalnom gympli ale pravdepodobne aj tak ostanem zastrcena dakde tu na Slovensku... Ako, nie ze by to bolo zle alebo co, ale tak chcem aj vyuzit nieco z tej angliny...
chcem doštudovať vysokú v normálnom čase(žiadne prerušovanie štúdia,alebo predlžovanie),nájsť si prácu a založiť si rodinu.mať deti o ktoré sa budem vedieť a môcť postarať bolo vždy mojim životným cieľom.nepotrebujem ťažké prachy na míňanie aby som bola šťastná...
@6 to je mojim snom tiež,keby som jednoducho vyhrala niekde nejaké prachy,že by som mohla robiť niečo,čo nevynáša,bol by to útulok,teraz aspoň nosím granule,hračky a nejaké veci do útulku.
bleh mal som vela snov a vela z nich ma preslo , niektore som si splnil napriklad ten o cestovani videl som 8 krajin sveta zo slovenskom , takze ked rozmyslam asi by som chcel vidiet dalsich 8 a potom dalsich
nho a taky sen do buducnosti , len taky trapny ze zmenit svet , ale som pre to ochotny spravit vela , pretoze ked sa pozeram okolo seba ako sa mlady rozkladaju a stary su zatrpknuty kazda generacia nenavidi tu druhu ... nho asi budem musiet vymysliet nieco co ich bude spajat takze dovi-dopo
@kyuzo tooo je pekna myšlienka, máš pravdu =D Ak budem mať nejaký nápad, tak ti dám určite vedieť =D
@matii no ja viem... možno ma desí tá blízka budúcnosť Ale študentský život na jednej z tamtých univerzít nie je práve jednoduchý... potrebuješ úžasnú jazykovú spôsobilosť aby si vôbec spravila skúšky v inom jazyku a to ja s mojím klasickým gymplom určite nedokážem... Nechcem podceňovať, ale podľa mňa aj niektorí bilingvalisti by s tým mali dosť problém... Možem dufať že sa presadím hlavne svojím písaním a nie školou
Mojim najvacsim snom je momentalne a myslim, ze aj vzdy bude: Ist tym spravnym smerom. Nech to znamena cokolvek. Aj za cenu toho, ze by som mala napr. cely svoj zivot klamat. Hlavne, aby moj zivot nebol klamstvo. Ale pravda, aka ma byt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
@kavovar atelier mysliš vo vlastnom byte či niekde mimo domova?
@gothicpoethic život umelca znamena?
Ale ako to dosiahnem nemám šajnu Najkôr výhrou Lota - ale pre to nič neurobím lebo stávkovanie je podľa mna strašná glupocina... Ako elektrikár si teľo určite nezarobím Asi napíšem nejaký bestceler a budem na tom profitovať do konca života.
A ochotný sm pre to urobiť jediné čo sa dá - drviť angličtinu
Ale návrat realita... Budem rád ak pri dnešných cenách bez pomoci rodičov vôbec našetrím na byt/nájom a nebudem potom z tamaď musieť odýsť...
@matus33 s takým optimizmom dalekoo nedojdeš =D
@Ivanka tak nam ho prezraaad
@matus33 to je tá zvláštna filozofia pesimistov =D
A tak pre seba mi stačí domec s komínom, oproti vodopád a blízkosť tých čo ma budú mať radi
@6 to je mojim snom tiež,keby som jednoducho vyhrala niekde nejaké prachy,že by som mohla robiť niečo,čo nevynáša,bol by to útulok,teraz aspoň nosím granule,hračky a nejaké veci do útulku.
nho a taky sen do buducnosti , len taky trapny ze zmenit svet , ale som pre to ochotny spravit vela , pretoze ked sa pozeram okolo seba ako sa mlady rozkladaju a stary su zatrpknuty kazda generacia nenavidi tu druhu ... nho asi budem musiet vymysliet nieco co ich bude spajat takze dovi-dopo
@matii no ja viem... možno ma desí tá blízka budúcnosť Ale študentský život na jednej z tamtých univerzít nie je práve jednoduchý... potrebuješ úžasnú jazykovú spôsobilosť aby si vôbec spravila skúšky v inom jazyku a to ja s mojím klasickým gymplom určite nedokážem... Nechcem podceňovať, ale podľa mňa aj niektorí bilingvalisti by s tým mali dosť problém... Možem dufať že sa presadím hlavne svojím písaním a nie školou