Prosim nevedeli by ste mi pomoct, neviem ako sa vola jedna pesnicka, a uz si neviem rady.
Bola na reklamu fidorka (myslim) kde taka zena lezala na gauci a potom sa vyparila, a isla aj v jednej casti Let's Dance, je to taka francuzska pesnicka, aspo
čau martina, ty si tá s tým čeča učesom, pametam si, aaa skoda, ja som niekde citala, niekto chcel tu pesnicku ale to by som musela pridlho hladat, sa mi nechce, a nevedela by si mi to poslat mailom? icekve mi nefunguje na prenos suborov
Na STV 1 teraz bezi, alebo bezala uputavka na film Kralovstvo Prstena. Hra tam dost pekna hudba na zaciatku. Ked je zaber na ponorenie do vody... mam soundtrack... je to sice hned v prvej pesnicke, ale zopakuje sa to len raz v celej pesnicke- je to len par sekund a potom hra nieco ine a zda sa mi, ze v tej uputavke to je troska ine, ako keby remix. Neviem mozno sa mi to zda, ale ak by niekto vedel, alebo dokonca mal nech napise prosim.. bol by som vdacny.
Mohli by ste mi prosím Vás poradiť ako sa volá pesnička, spieva sa v nej: musta se mania se mustastu....takéto niečo, neviem si uz vážne rady, je to staršia pesnička...prosííím napíšte
Prosíííííím o vašu pomoc....velmi ma chytila za srdce pesnicka v trailery z filmu The ring of the nibelungs - Kralovstvo prstena(2004) kde sa objektiv kamery ponara do jazera....nevie mi nikto pomoct??? disappointed:(((
prosiiiiim disappointed:(
je to hudba akoby ju spieval nejaky zbor z opery alebo co....prosim vas este raz.....ahojte...zuzka
prosim vas nevie niekto ako sa vola pesnička alebo aspon kto ju spieva ktora chodila v Superstar 3 počas rozhodnutia ked sa finalisti lučili s vypadavajucim? dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
prosiiiiim disappointed:(
je to hudba akoby ju spieval nejaky zbor z opery alebo co....prosim vas este raz.....ahojte...zuzka