Aky je vyznam tohto fora? Vacsina ma svoje vlastne preferencie co sa tyka hudby. To co sa paci tebe sa nepaci im a naopak. Vyznam to ma len pre plebs co pocuvaju popularnu hudbu co hra v radiach.
No určite Alphaville - Forever Young. Minule som usúdil keď som ju počul hrať, že pre mňa je to ten najväčší hit storočia a aj najobľúbenejšia pieseň. Vždy keď ju počujem v rádiu hrať, no krása! Mám pri nej aj životné spomienky na ktoré rád spomínam, dokonca sme aj vlastnili kazetu s týmto albumom, takže som to zdedil a aj ja ju mám obľúbenú. Rodičia radi počuvali tento album.
Hovoril som minule, keď vystupovali na Slovensku, že musím naň ísť. Nestihol som ich, ale išiel by som na nich keby bola možnosť.
Druhý taký môj obľúbenec hlasom je Rod Stewart, tiež by som na neho išiel a mám rád túto pieseň hocikedy ju začujem. Momentálne dosť počúvam túto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Hovoril som minule, keď vystupovali na Slovensku, že musím naň ísť. Nestihol som ich, ale išiel by som na nich keby bola možnosť.
Druhý taký môj obľúbenec hlasom je Rod Stewart, tiež by som na neho išiel a mám rád túto pieseň hocikedy ju začujem. Momentálne dosť počúvam túto
Ale aj iné, ja mám viacero obľúbených piesní.