Ako osloviť dievča? ... ktoré je do mňa zamilované
No mám taký blbý problém, neviem ako by som oslovil dievča ktoré je do mňa zaľúbené. Nieže by som nemal odvahu alebo sa bál reakcie, ale fakt neviem ako by som ju mal osloviť. S čím by som za ňou prišiel? Aby to nebolo niečo trápne, otrepané. Potrebujem l
No....aj ja som boal zalubena di chlapca, ktory ale mna nelubil,ale nebola som mu lahostajna...jednoducho sme raz isli spolu von, nasli sme si miesto, kde nikto nebol...a on mi povedal, ze vie, co citim, ale ze on ma vnima ako kamaratku...ja som mu povedala, ze je to v poriadku...a odvtedy sme spolu chodili von ako kamarati, blaznili sme sa...bola som uvolnenejsia...no a teraz je to tak, ze on ma lubi....no a ja asi jeho este stale lubim...hlavne je, aby si jej povedal, co citis..horsie by pre nu bolo, keby si sa pred nou pretvaroval, ze ju mas rad viac ako kamaratku...
no nevim...podla mna ked sa jej prihovoris, ona si od toho bude nieco slubovat:...ona si moze mysliet napr: KEBY NEMA ZAUJEM,TAK SA MI NEPRIHVORII....vies?
mal som podobny problem nevedel som jej povedat co k nej citim a ze vraj som vyborne dokazal tajit a zakryvat svoje city......nakoniec nebyt danej super dievciny by som ani nebol s nou teraz ......poviem ti to takto nebyt jej ja by som to zo seba nedostal ona mi ale ze tak velice pmohla ze sa to neada ani napisat vsetko zo mna tahala ako z chlpatej deky a nebolo to jedine zo zaciatku postupom casu ma naucila vraviet veci tak ako som ja vo svojom vnutri chcel ale nedokazal nevravim ze poviem vsetko hned ale je toho vela v com mi pomaha aj teraz .............v tychto chvilach sme spolu a je nam ale ze bombovo a bude to tak stale si myslime obaja
a najlepsie je aspom ja sa stotoznujem s tym ze spravis podla mna na 100procento dobre ak to vybavis medzi 4 ocami zavolaj si ju a povedz jej ze sa chces s nou porozpravat a vybal to na nu!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a najlepsie je aspom ja sa stotoznujem s tym ze spravis podla mna na 100procento dobre ak to vybavis medzi 4 ocami zavolaj si ju a povedz jej ze sa chces s nou porozpravat a vybal to na nu!!!!!!!!