Asi vôbec nič. Keď tak možno šaty z Orsay, ktoré som si kupovala na jednu svadbu. Lenže narozdiel od lacnejších šiat sú z takého materiálu, ktorý sa nedá ani o milimeter roztiahnuť, takže stačilo trochu pribrať a už som vedela, že ich neobleciem...
ALE nie, teraz ako som to dopísala som si spomenula na luxusné fialové (ako inak u mňa) krásne dlhé šaty na stužkovú. A tie mi aj presívali na mieru. Ale asi ani tie by som už neobliekla. A nie sú v mojom šatníku, ale u mamy.
Inak my sme pred Stužkovou cestovali do Milána, a keďže je to "mesto módy", tak som myslela, že šaty si vyberiem tam. Prešli sme XY obchodov a všade na mňa pozerali ako na úplného debila, keď som povedala, že hľadám elegantné dlhé šaty. Akože áno, boli tam aj tie najluxusnejšie butiky tých najznámejších najdrahsich značiek na svete, ale zas až tak bohatá nie som. Zlate Slovensko, kde sa na rozdiel od Milana dali kúpiť pekné nepredrazené plesové saty.
A teda v tom Milane som si nakoniec kúpila len teplákovu športovú supravu a sveter Nič lepšie sa tam nedalo najsr
Asi zimné kožené topánky čo som si kúpil predminulú jeseň. Zlacnené z asi 220e na 180e. Chcel som niečo v čom sa nepotí noha a čo budem nosiť cez 5 rokov. Inak asi nič čo by presiahlo 100e nemám.
80% mam sekacove veci, teda najdrahsia vec bude tym padom Dajana Rodriguez kabelka (170€) ... alebo kostym po svokre zpred 30 rokov, lebo nabral na hodnote a bol sity u krajcirky na jej postavu
@azizi@2 som rad, ze si sa ako 1 zmala odhodlala, pozeram, ze asi je tabu o takych veciach hovorit. ale podla mna nie je ziadne chvalenkarstvo, ked si niekto kupi nieco drahe a pekne a rovnako neni hanba, ak niekto nakupuje v sekacoch a najdrahsiu vec ma za 20 €. len ma to proste zaujima.
@tequila@10 Veď jasné, nič na tom nie je Tie šaty na stužkovú mi kupovali rodičia a vôbec už netuším koľko stali, ale stopro boli najdrahšie. Tie saty z Orsay stali tuším 40€ a tričká z Favab tiež si už nepamätám, žeby 20-25 eur? A inak hej, mám kvalitné trekingové topánky a tie boli asi tiež relatívne drahé. Kvalitné topánky zvyknú byť asi najvyššia položka... A ešte mám minimálne jednu luxusnú krátku sukňu od maminej bohatej kamošky, ktorá z nej "vyrástla". Ale teda priznám sa, že ja oblečenie nakupujem len minimálne (nenávidím nakupovanie a skúšanie) a keď už, tak čo najlacnejsie Keď ma ale nieco veľmi zaujme, tak by som prípadne priplatia, ale v živote by mi nenapadlo si kúpiť niečo drahé len preto, že to je drahé a luxusné. Vôbec nemám potrebu kupovať drahé veci. Ako som tu už nedávno písala, tak najradšej peniažky miniem na taxíky, lebo tie ušetrené nervy, čas a energia mi za to stoja
200€ topanky, mam dva pary rovnake v inej farbe Mam ostrohu a tieto mi tak neskutocne sadli ze dovi. Nikdy som to ani na minutu neolutovala. Beham v nich ako mladica
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ALE nie, teraz ako som to dopísala som si spomenula na luxusné fialové (ako inak u mňa) krásne dlhé šaty na stužkovú. A tie mi aj presívali na mieru. Ale asi ani tie by som už neobliekla. A nie sú v mojom šatníku, ale u mamy.
A teda v tom Milane som si nakoniec kúpila len teplákovu športovú supravu a sveter Nič lepšie sa tam nedalo najsr
u mna su to napr. adizero za 150