Nechapem naco musis ochoriet sak chod k lekarke a povedz ze si mala rano horucku boli ta hlava a mas zlty sopel.
Kasel je picovina bo ti povi nech zakasles a hrdlo tiez kkcina lebo sa pozre a uvidi.Ak je to kvoli rodicom tak v skole povedz ucitelke ze ti je zle zavolaj manke nech ta pustia chod k doktorke sprav co som pisal hore a sevas dovi volny tyzden.
vždy, keď prídem za svojou obvodnou s nejakou hlúposťou a sedím v čakárni, tak niečo schytám.
Na istotu to máš, keď sa posadíš do čakárne medzi malé deti... tie si v ľkôlke podávajú také kultúry bacilov, že by to jednoho dospelého položilo. posaď sa tam a zhlboka dýchaj
Urob to čo ja(rovno k veci)
1.Tak asi 3 hodiny pre spaním sa sťažuj že ťa boli brucho
2.Nič nejedz(večer)
3.V noci sa choď sťažovať rodičom že ťa bolí brucho asi tak 3x
3.Nespi (hraj sa na tablete,mobile ...)
4.Ráno sa ťa rodičia spýtajú či ideš k lekárovi
5.Povedz im že ešte počkáš ak by sa nezlepšilo tak že zajtra
6.NO SCHOOL!!!!!!!!!! DDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Kasel je picovina bo ti povi nech zakasles a hrdlo tiez kkcina lebo sa pozre a uvidi.Ak je to kvoli rodicom tak v skole povedz ucitelke ze ti je zle zavolaj manke nech ta pustia chod k doktorke sprav co som pisal hore a sevas dovi volny tyzden.
jak vyzdravieť ?
to je otázka !
taka blba otazka
Na istotu to máš, keď sa posadíš do čakárne medzi malé deti... tie si v ľkôlke podávajú také kultúry bacilov, že by to jednoho dospelého položilo. posaď sa tam a zhlboka dýchaj
normálne výjdi von v plavkách na 5 minút a predstavuj si, že si na Ibize
1.Tak asi 3 hodiny pre spaním sa sťažuj že ťa boli brucho
2.Nič nejedz(večer)
3.V noci sa choď sťažovať rodičom že ťa bolí brucho asi tak 3x
3.Nespi (hraj sa na tablete,mobile ...)
4.Ráno sa ťa rodičia spýtajú či ideš k lekárovi
5.Povedz im že ešte počkáš ak by sa nezlepšilo tak že zajtra
6.NO SCHOOL!!!!!!!!!! DDDDD