.. podľa mňa sa sa z kamaráta časom stane priateľ. aspoň u mňa to tak bolo. nikomu som nezačala hneď dôverovať a neviem čo všetko. vždy to šlo tak postupne.
@maybelline myslím, že pokiaľ existuje aspoň jedna osoba, ktorá je schopná s niekym vytvoriť priateľstvo, tak by mal existovať spôsob ako sa k nej dopracovať....
Skutočného priateľa nájdeš časom keď si vyselektuješ hajzlov okolo seba, ale návod neexistuje, akurát sociálne siete v tom majú jasno, tam stačí kliknúť na tlačidlo pridať priateľa.
Je pravda, že priateľstvo sa formuje dlho. Mne trvalo od začiatku gympla aj celé tie štyri roky, kým sme sa s najlepšou kamarátkou poriadne spoznali a prijali aj svoje negatívne stránky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale priateľ a kamarát už nie, skôr poviem, že toto je môj kamarát, ako toto je môj priateľ - to mi príde skôr,že je to môj partner alebo tak.
A citovo to nejako neriešim.
Ale návod na to neexistuje ,to príde samo ,tak veľa šťastia
najprv spoznaj seba potom hladaj k sebe zhodného.....
.. podľa mňa sa sa z kamaráta časom stane priateľ. aspoň u mňa to tak bolo. nikomu som nezačala hneď dôverovať a neviem čo všetko. vždy to šlo tak postupne.
» www.birdz.sk/webka/loveisthe...
@kukuricka xoxoxoxoxo