Ako mu naznačiť, že sa mi páči a pritom sa nestrápniť?:D
No, takže ako by som to povedala? Mám spolužiaka, ktorý sa mi páči asi od prvého momentu ako som nastúpila na osemročný gympel, takže chodíme spolu do triedy rok a pól. No a vec sa má tak, že si ma celý rok predtým nevšímal, asi preto, že som mala hrozný
Neznášam keď sa dievčatá tvária odmietavo, hlavne ak toho dotyčného fakt chcú Ak odmietam, nechcem ho, ak ho chcem, správam sa normálne a dám mu to najavo a nehrám ice queen, zbytočne tým chlapcov pletieš (prípadne sa ti stane: ,,Však ma odmieta, znamená to že ma strašne chce a len hrá na nedobitnú!" a začne ťa uháňať nerd so strojčekom v papuli a pleteným svetrom od babičky)
V prvom rade by si sa mohla prestať tváriť odmietavo a že nemáš nezáujem a byť jednoducho priateľská... a potom to pôjde samo.
k téme.. podľa mňa ten chlapec je ešte decko a zbytočne teraz riešiť nejaké vzťahy. ja viem, že asi budeš mať na mňa nervy že ti toto vravím, ale povedia ti to aj viacerí a ver že je to pravda.
ale ak je to isté, že sa mu páčiš, tak sa nemáš ako zhodiť si myslím...
az ho raz prestane bavit ta uhanat tak si budes trieskat hlavu o stenu ze naco si sa hrala na nedostupnu
ja neviem, ved ked vies ze sa mu pacis, tak co riesis, pozvi ho von..
aj ked, vztah dvoch 13rocnych.. nechcem mat predsudky, vadi mi, ked ich maju ostatni, ale co moze mat taky 13rocny chalan take zaujimave v hlave, to by ma fakt zaujimalo
buď priateľská a nejaký ten dotyk by sa hodil a uvidíš sama ako bude reagovať. dotyk pokiaľ sa mu páčiš napovie viac ako slová a uvidíš ako bude reagovať.
@stenatko ja sa napríklad "tvárim odmietavo" furt, pretože to inak proste neviem. nie je to žiadna hra na nedostupnú, ani nič podobné, len proste neviem žiadne flirtovanie a také veci. takže to nemusí byť žiadna ice queen, možno je len podobne dementná ako ja.
buď normálna a milá, na nič sa nehraj (ani na odmietavú) a uvidíš, ako sa to bude vyvíjať. ak si veľmi nedočkavá, tak mu normálne povedz, že sa ti páči / že ťa to s ním baví alebo tak. nemáš čo stratiť - je to isto lepšie ako si ho v mysli zidealizovať a potom byť smutná, že sa "nechytá"
@grietusha Nie, nie, to som nemyslela... len som chcela poukázať na porovnanie medzi všeobecne plachou osobou, ktorá má problém pri hocikom prejavovať svoje city a osobou, ktorá sa vedome hrá na nedostupnú.
nahodou ludia na 13 som cakal horsiu gramatiku a vyjadrovanie ... podla mna mila dievka .. len aby si z takeho 13 rocneho chalana nebola sklamana, , lebo predpoklad velkeho vyvinu a rozumu pri chlapcovi co svojej spolusediacej hovori ako ma nejaka "peknu riť" v 13 nebude teda
inak staci, ked sa na neho budes obcas usmievat a pozerat a potom ked si hanbliva sa ho spytaj ci by nesiel s tebou sa prejst po skole den pred cez facebook/icq/pokec ...
ale mas 13 dievka, porozmyslaj ci uz chces zacat s chlapcami, ci tak rok-dva nepockas a radsej si este neuzijes bezstarostne detstvo (lebo s chlapcom ti pridu aj starosti, )
mňa celkom pobavil výraz "v druháku" to bolo také no...
ale inak... gramatika
inak ja som od detskej mojej platonickej lásky z triedy dostala až jeden bozk posledný deň školy (po 8 rokoch, taktiež ) takže nikdy nestrácaj nádej
v podstate súhlasím s matwejom, skoro úplne... keď o tebe povie, že máš "peknú riť" asi to nebude romantická láska z jeho strany, alebo je na tak vysokom stupni puberty, že to chudák nevie inak povedať
ale podľa mňa tie také polodetské vzťahy pokojne aj v trinástich čoby nie je to pekné, len si vyber rozumného (aspoň na ten vek no..) lebo ťa to môže škaredo poznačiť do budúcna
a je to spolužiak, pamätaj, keby si s ním si dačo prežila, budete nasledujúce dlhé roky ešte každý deň spolu - a to môže byť pre teba ako citlivú ženu ešte utrpenie hah viem o čom hovorím teda, tiež som to v trinástich zažila, aj keď ja som bola už v kvarte vtedy...
2. z toho ako si ho vykreslila, tak mi pride, ze je podpriemerne inteligentny 13-rocny pubertiak
3. ak s nim budes "vo vztahu", tak si okrem telesnych "pozitkov" neuzijes nic,teda z jeho strany pojde najskor iba o to....ale ty to mozes prezivat v uplne inej rovine
4.radsej si nechaj este nejaky cas alebo si najdi niekoho, kto nebude po tebe saliet kvolu tvojej riti ..radsej nejakeho rozumnejsieho, nevravim, ze hned to musi byt starsi--kopa 13-rocnych je rozumnych, ale zase su "prehluseni" tymi "zvieratami"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
V prvom rade by si sa mohla prestať tváriť odmietavo a že nemáš nezáujem a byť jednoducho priateľská... a potom to pôjde samo.
ja som hypnotizovala chalanov úsmevom a očami a pár krát to vyšlo
k téme.. podľa mňa ten chlapec je ešte decko a zbytočne teraz riešiť nejaké vzťahy. ja viem, že asi budeš mať na mňa nervy že ti toto vravím, ale povedia ti to aj viacerí a ver že je to pravda.
ale ak je to isté, že sa mu páčiš, tak sa nemáš ako zhodiť si myslím...
ja neviem, ved ked vies ze sa mu pacis, tak co riesis, pozvi ho von..
aj ked, vztah dvoch 13rocnych.. nechcem mat predsudky, vadi mi, ked ich maju ostatni, ale co moze mat taky 13rocny chalan take zaujimave v hlave, to by ma fakt zaujimalo
Tak jeb na to
aha sleduj..
@story velmi sa mi pacis a chcem s tebou chodit :F
inak staci, ked sa na neho budes obcas usmievat a pozerat a potom ked si hanbliva sa ho spytaj ci by nesiel s tebou sa prejst po skole den pred cez facebook/icq/pokec ...
ale mas 13 dievka, porozmyslaj ci uz chces zacat s chlapcami, ci tak rok-dva nepockas a radsej si este neuzijes bezstarostne detstvo (lebo s chlapcom ti pridu aj starosti, )
ale inak... gramatika
inak ja som od detskej mojej platonickej lásky z triedy dostala až jeden bozk posledný deň školy (po 8 rokoch, taktiež ) takže nikdy nestrácaj nádej
v podstate súhlasím s matwejom, skoro úplne... keď o tebe povie, že máš "peknú riť" asi to nebude romantická láska z jeho strany, alebo je na tak vysokom stupni puberty, že to chudák nevie inak povedať
ale podľa mňa tie také polodetské vzťahy pokojne aj v trinástich čoby nie je to pekné, len si vyber rozumného (aspoň na ten vek no..) lebo ťa to môže škaredo poznačiť do budúcna
a je to spolužiak, pamätaj, keby si s ním si dačo prežila, budete nasledujúce dlhé roky ešte každý deň spolu - a to môže byť pre teba ako citlivú ženu ešte utrpenie hah viem o čom hovorím teda, tiež som to v trinástich zažila, aj keď ja som bola už v kvarte vtedy...
čiže spolužiaka neodporúčam..
2. z toho ako si ho vykreslila, tak mi pride, ze je podpriemerne inteligentny 13-rocny pubertiak
3. ak s nim budes "vo vztahu", tak si okrem telesnych "pozitkov" neuzijes nic,teda z jeho strany pojde najskor iba o to....ale ty to mozes prezivat v uplne inej rovine
4.radsej si nechaj este nejaky cas alebo si najdi niekoho, kto nebude po tebe saliet kvolu tvojej riti ..radsej nejakeho rozumnejsieho, nevravim, ze hned to musi byt starsi--kopa 13-rocnych je rozumnych, ale zase su "prehluseni" tymi "zvieratami"