paci sa mi, ked chalan dokaze inteligentne rozpravat, paci sa mi,ked ma podobne zaujmy ako ja, paci sa mi, ked je chalan taky, ze by ani muche neublizil, no na druhej strane si vie presadit svoj nazor a ochranit ma, ked je treba.. a co sa tyka vyzoru....to moc neriesim, jasne, mam svoju predstavu,ale neriadim sa podla nej ale mam rada, ked sa vie chalan, chlap,muz...pekne usmievat
@16 a co ked travim? moja vec nie? no ja viem ze pre 16 rocne dievca je najpodstatnejsie mat frajera, ale 20 rocni ludia rozmyslaju uz trochu inak btw neviem kto tu ma komplexy zo seba, ale ja to nie som
no ja neveim my v škole ked nekoho obkukávame tak si vždy poviem však deru to má a je to živé čo viAc potrebuješ ... ale ne ja osobne mám rád ked sa zo ženou doplnujeme a to je podstatne. Nechce nikto aby som ho doplnoval ???
@17 ja nechápem čo furt riešiš s tým vekom niečo.....jedna má 16 a je sprostá druhá má 23 a je tieš sprostá lebo sa správa na 15 ......... (a ja zakomplexovaná nie som...... aby bolo jasno) by si sa mohol trochu uvedomiť....... už
@1 tak tomu neverím...aj ja si to síce poviem, ale predsa len musíš uznať že ak za tebou príde úplne neznámy chalan tak prvé čo si všimneš na ňom je jeho výzor...a ak nie tak si úplne výnimočná, pretože každý to tak robí...tuším je to aj vedecky dokázané, že sa začne človek rozprávať len s jemu sympatickými ľuďmi...
a inak k téme...mne sa páči jeden jediný....a je jedno kto to je... ani on sám to nevie...
Btw neviem či moc idu 15 popeniazoch skorej te staršie....
Inak mne sa chlapci nepáčia... XD
Tak pačia tak že vonkajškom (ale nem sexualna pritažlivost aby si niekdo nahodou nemyslel ) presa sa mi nebude pačit taký chalan čo ma nejaku silnú kožnú chorobu ....XD preca si myslím že pekný ludia maju viac kamaratov aj v takom istom pohlaví ako su oni a nemá to nič spoločne z homosexualitou alebo tak...ale je overené že pekný ludia dokažu v živote viac ako škaredý teda maju lahší život...(výzorovo myslím )
A ešte ským sa skamaratite skor v tom istom pohlavý ako ste vy. respektíve ským sa date doreči alebos a cítite viac v bezpečí s peknou alebo škaredou osobou ..ja si osobne myslím ze 90 s peknou
A inak chalanis a mi páčia taký...(v ramci kamaradstva inak vid moj príspevok hore) čo s avedia oseba starať nesmrdí jak nejaký apstier oviec neá nejake jebáky čo ma možu každú chvilu zastrelit
moze ten chalan vyzerat bohvie ako uzasne ale ak je zaostaly a spravanie ma nulove o takeho ani nezakopnem...cize najme ti ktori su na tom tak dobre zvnutra ako aj z vonku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a inak k téme...mne sa páči jeden jediný....a je jedno kto to je... ani on sám to nevie...
Inak mne sa chlapci nepáčia... XD
Tak pačia tak že vonkajškom (ale nem sexualna pritažlivost aby si niekdo nahodou nemyslel ) presa sa mi nebude pačit taký chalan čo ma nejaku silnú kožnú chorobu ....XD preca si myslím že pekný ludia maju viac kamaratov aj v takom istom pohlaví ako su oni a nemá to nič spoločne z homosexualitou alebo tak...ale je overené že pekný ludia dokažu v živote viac ako škaredý teda maju lahší život...(výzorovo myslím )
A inak chalanis a mi páčia taký...(v ramci kamaradstva inak vid moj príspevok hore) čo s avedia oseba starať nesmrdí jak nejaký apstier oviec neá nejake jebáky čo ma možu každú chvilu zastrelit
A tí so srdcovými chorobami nie?
To je dosť svinská diskriminácia ...
k teme: myslim, ze ked najdete toho praveho, mozno zistite, ze je uplne iny ako princ v predstavach, ale aj tak ho budete milovat
Blazniví, spontánni, vtipní a takí, čo viem, že ma majú úprimne radi a ochránia ma... aj predomnou Chvalabohu, ešte je ich dosť