Diskusie - 3289. stránka fóra
14
Máte doma ešte vianočnú výzdobu?
áno##nie##len niektoré veci##iná odpoveď Otvor fórum »
8. 1. 2013 18:11
22
Ktorá nemocnica je najlepsia na Slovensku?
Niekde som cítala, ze najlepsia nemocnica je NUSCH v Bratislave, ale uz som tam lezala, a nemám také dobré skúsenosti Otvor fórum »
8. 1. 2013 17:51
4
Biofyzika - medicína
Ahojte, je tu niekto, kto študuje na lf? Chcela by som vedieť, že či su tam predmety skor na memorovanie, alebo pocitanie, techniku. Kedze pocitania a techiku nemusim. A dalsia vec, z coho pozostava biofyzika?Iba... Otvor fórum »
8. 1. 2013 17:34
30
Životné križovatky :D :D :D
Aj vy máte dojem, že ste sa na strednej nenaučili nič do života? Že ste sa tam stratili a bol to premrhaný čas? Že ani neviete, kým chcete byť a že už aj tak nie je ten správny... Otvor fórum »
8. 1. 2013 17:27
15
Čo máš radšej?
8. 1. 2013 17:10
3
"Error creating installation directory" riešenie
Potrebujem riešenie na tento error "Error creating installation directory" .... a skúšala som spustiť ako správca ... aj som si kukala fora ale len po AJ a po AJ nvmm až tak dobre taže :D Otvor fórum »
8. 1. 2013 17:08
10
STU- Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
Má niekto skúsenosti s touto fakultou? Má niekto skúsenosti najmä z odborom Biotechnológia a potravinárska technológia ? Otvor fórum »
8. 1. 2013 16:48
15
Spev - skutočný hlas,,.
čo poviete na takyto skutocny hlas "hviezd" bez niekolkych zvukarou co okamzite upravuju jej hlas?.... konkretne Rihanna, Mariah Carey, Whitney Houston, Lady Gaga and Christina Aguilera. najprv ide ich hlas v studiovom podani... Otvor fórum »
8. 1. 2013 16:42
20
Zakomplexovaný učitelia
Aké mate skusenosti s vysokoškolskými pedagogmi? My máme jednu taku ucitelku, ktora ked vidi, ze mas teste napisanu skusku, tak ti naschval strhne bol, aby si ju nemal spraviť, a este ti aj povie, ze nic nevies, a... Otvor fórum »
8. 1. 2013 16:37
27
Ako sa spravat?
Ako sa spravat pri dievčati ktore sa vám páči a ktore nepoznate ? Videli sme sa len raz a prehodili sme kus reči :) ako ju zaujat ....á hlavne netrapošiť ked niečo poviem? :D Vyjadrite sa aj dievčata :) Otvor fórum »
8. 1. 2013 16:14
11
úvaha- sén
Musím odovzdať sloh (úvaha) na tému sén. Prosím napíšte mi ako by ste vy napísali úvahu o sne. Skúste sa rozpísať, tak aby to vyšlo aspoň na celú veľkú stranu :D Nie som lenivá len nemám umelecké... Otvor fórum »
8. 1. 2013 16:13
3
Spolocenske saty-Vieden ???
Vie mi niekto poradiť dobrý obchod vo Viedni s luxusnymi spoločenskými šatami ? surne Ďakujem! Otvor fórum »
8. 1. 2013 15:47
3
Namáhanie po operácii
Priateľovi operovali vnút. orgány v bruchu. Mal niekto podobnú operáciu? Kedy ste sa mohli vrátiť naspäť do života a vykonávať bežné veci? .. A pýtam sa aj na sex. Lebo zozačiatku je to určite zlé a bolestivé.... Otvor fórum »
8. 1. 2013 15:33
7
WOW Sim-karta ORANGE kredit
Čaute, kupila som si novu kartu od Orange.. len neviem ako ju mám aktivovať .... neviete mi niekto poradiť ??? ďakujem !! Otvor fórum »
8. 1. 2013 15:30
3
Skylink karta
ahoj prosim poradte mi prosim mam kartu skylink ale teraz mi tam pise ze karta je zablokovana ziadne programy nejdu poradi mi niekto ako ju odblokovat dakujem :D Otvor fórum »
8. 1. 2013 15:27
6
život po živote
Takže prečo sa hovorí že keď človek zomrie ako keby zaspal (iba preto lebo ho vidíme zo zavretými očami? veď aj ten kto sa usmieva nemusí byť šťastný) a čo si myslíte o klinickej smrti? veľa ľudí... Otvor fórum »
8. 1. 2013 15:07
5
Poradte stránku kde si môžem zdarma stiahnuť Assassins creed: Revelations
Pls Poradte niečo nechcem torrenty :) Otvor fórum »
8. 1. 2013 15:02- 1 Zavist a zmeny
- 2 30 rokov nezamestnaný panic
- 3 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 4 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.
- 1 Váš záverečný verdikt ohľadom kraťasov
- 2 Zamilovali by ste sa do barana?
- 3 Ktoru z telenoviel si pozeral ?
- 4 Uvitali by ste na Birdze chatbotov pohananych AI?
- 5 Zavist a zmeny
- 6 30 rokov nezamestnaný panic
- 7 Co by ste urobili, ak by som pred Vasimi ocami mydlil barana?
- 8 Ak by sa z Vasho partnera/ky stal/a alkoholik a alkoholicka.