Nechápem, veď ten chalan vyzera, že má aj ine záľuby a dokonca aj kamarátov, takže predpokladám, že to hranie mu až tak veľa času nezaberá.
Ale tak, sú takí ľudia čo majú potrebu organizovať voľný čas všetkým naokolo..
Cojaviem, ja som bol byval strasny nolife wowkar za mladi, ale prestalo ma to bavit Teraz par mesiacov dozadu som si zaplatil retail, hral som casto a vela, ale spravil som prakticky najlepsi gear (okrem mythic raidov, mythic raidy mam v pici, ja sa tam nejdem s nerdmi natahovat, ze V STREDU A PIATOK O OSMEJ MUSIS BYT ONLINE, INAK TI UNESIEME MATKU A STIAHNEME JU Z KOZE!!!!) behom dvoch mesiacov a hned potom ma to zacalo tak strasne nudit, ze to zas najblizsich 5 rokov nezapnem A to napriek tomu, ze ma tam kamosi tahaju tak 3x za den.
Dospely clovek proste podla mna vie vyplnit cas lepsimi aktivitami Sam som trocha smutny, ze ma to wowko prestalo bavit tak velmi tak rychlo (nostalgia hit bol riadny, dokial trval), but it is what it is.
Cize, za mna, na jednej strane valid kritika V tomto veku proste vies robit ine veci
ALE. Na strane druhej. Ked cica pozera kadejake jebnute ruze, a zaroven mi ide vycitat hry (ak hram), tak mame problem, to nie, ze nie Cakas odomna, ze mam mat len produktivne hobbies? Fajn, ale cakam to iste. V momente, ked zapnes ruzu, stracas narok picovat na tie moje, aj keby bolo moje hobby cumiet 4 hodiny do stropu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale tak, sú takí ľudia čo majú potrebu organizovať voľný čas všetkým naokolo..
Dospely clovek proste podla mna vie vyplnit cas lepsimi aktivitami Sam som trocha smutny, ze ma to wowko prestalo bavit tak velmi tak rychlo (nostalgia hit bol riadny, dokial trval), but it is what it is.
Cize, za mna, na jednej strane valid kritika V tomto veku proste vies robit ine veci
ALE. Na strane druhej. Ked cica pozera kadejake jebnute ruze, a zaroven mi ide vycitat hry (ak hram), tak mame problem, to nie, ze nie Cakas odomna, ze mam mat len produktivne hobbies? Fajn, ale cakam to iste. V momente, ked zapnes ruzu, stracas narok picovat na tie moje, aj keby bolo moje hobby cumiet 4 hodiny do stropu.